Pohjois-Karjalan Sähkö Oy

Haemme automaatioasiantuntijaa Joensuuhun

Vastaat ensisijaisesti vesivoimalaitosten automaatiojärjestelmien ylläpidosta, kehityksestä ja ongelmanratkaisuista. Olet tiiviisti mukana päivittäisessä ongelmanratkaisussa ja teet aktiivista yhteistyötä niin huolto- ja kunnossapitohenkilöstön kuin muiden toimijoiden kanssa. Lisäksi vastaat voimalaitoksiin liittyvien apujärjestelmien, kuten erilaisten kunnon- ja kulun- sekä hälytysjärjestelmien ylläpidosta ja kehittämisestä.

Odotamme sinulta energiateollisuuden tai prosessiteollisuuden laaja-alaista automaatiojärjestelmien suunnittelu- ja ohjelmointikokemusta sekä kokemusta tiedonsiirrosta eri järjestelmien välillä. Sähkövoimatekniikan koulutuksesta ja tuntemuksesta on etua. Koulutukseltasi olet todennäköisimmin insinööri.

Allen Bradley ja Siemens S7 logiikoiden sekä ABB, Siemens ja Vacon taajuusmuuttajien tuntemus auttaa menestymään tehtävässä.

Automaatioasiantuntijan tehtävissä pääset osallisiksi merkittäviin investointiprojekteihin ja kehittämään yhtiön vesivoimalaitosprosessia. Hallitset kaupalliset hankintaprosessit, projektoinnin sekä pystyt toimimaan valvojana investointiprojektien toteutuksissa.

Hallitset hyvien yhteistyösuhteet, olet otteeltasi aktiivinen ja kehityshaluinen sekä vastuuntuntoinen. Myös hyvä englanninkielen taito on tehtävässä menestymisen ehto.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä alan asiantuntijaksi ja samalla rakentaa energiantuotannon kestävämpää tulevaisuutta osaavassa ja sitoutuneessa työyhteisössämme.

Tee hakemuksesi viimeistään 27.8. tästä linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa voimalaitospäällikkö Jari von Becker, puh. 050 433 8244, jari.vonbecker@pks.fi 


Pohjois-Karjalan Sähkö (PKS) on itäisessä Suomessa toimiva tunnettu ja arvostettu energia-alan palveluyritys. Liiketoimintojamme ovat verkkopalvelu, sähkökauppa, sähköntuotanto ja verkostourakointi. Koko konsernin henkilöstömäärä on noin 230. Sähköntuotanto-yksikkö ylläpitää, käyttää ja kehittää yhtiön vesivoimalaitoksia sekä niihin liittyviä toimintoja. PKS omistaa yhdeksän vesivoimalaitosta sekä Pielisjoessa sijaitsevasta Kuurnan Voima Oy:n vesivoimalaitoksesta 89 prosenttia. Vesivoimalaitosten keskimääräinen vuosituotanto on yhteensä 195 miljoonaa kilowattituntia.