Haemme Enerkelle Lehmon toimipaikkaan

TIIMIPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan sähköverkostoprojektien johtamisesta, sisältäen mm. kannattavuuden, laadun, asiakastyytyväisyyden, työturvallisuuden sekä henkilöstöjohtamisen.

Sinulla on tehtävään soveltuva sähkötekninen koulutus sekä kokemusta sähköverkostourakoinnista ja esimiestehtävistä. Olet aktiivinen projektijohtaja ja toiminnan kehittäjä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä johtamis-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä tulosvastuullista ajattelua.

Tiedustelut: tuotantojohtaja Jonne Hurskainen 050 352 8206 tai jonne.hurskainen@enerke.fi


TARJOUSLASKIJAA

hoitamaan sähköverkostoon ja ulkovalaistukseen liittyvien projektiemme tarjouslaskentaa, sisältäen mm. asiakas- ja toimittajayhteistyön, projektien kustannuslaskennan sekä hinnoittelun.

Sinulla on tehtävään soveltuva sähkötekninen koulutus. Eduksesi on aiempi kokemus sähköverkostourakoinnista. Tehtävässä menestyminen edellyttää mm. järjestelmällistä työskentelyä, joustavuutta, paineensietokykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tiedustelut: asiakkuuspäällikkö Markus Neuvonen 050 377 4386 tai markus.neuvonen@enerke.fi


SUUNNITTELUASSISTENTTIA

avustamaan verkostosuunnittelua, dokumentoimaan verkkotietoja sekä ylläpitämään verkostosuunnittelun ohjeistusta ja sisäisiä tietojärjestelmiä.

Hallitset hyvin yleiset toimisto-ohjelmat, toimintatapasi on järjestelmällinen ja sinulla on halua uuden oppimiseen. Sähkötekninen koulutus ja/tai verkkotietojärjestelmien tuntemus katsotaan eduksi.

Tiedustelut: tiimipäällikkö Ilkka Ylikoski 050 528 0135 tai ilkka.ylikoski@enerke.fi

Jätä hakemuksesi viimeistään 10.6.2018 osoitteessa www.enerke.fi


 

Enerke Oy on sähköverkkoyhtiöiden, kuntien ja teollisuuden sähköverkkorakentamisen erikoisosaaja. Liikevaihtomme on noin 30 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on noin 150 verkonrakentamisen ammattilaista.

 

Tarjoamme sinulle monipuoliset ja vastuulliset työtehtävät kannustavassa työyhteisössä sekä arvostetun konsernin henkilökuntaedut.