Haemme automaatioasiantuntijaa Joensuuhun


Vastaat ensisijaisesti vesivoimalaitosten automaatiojärjestelmien ylläpidosta, kehityksestä ja ongelmanratkaisuista. Olet tiiviisti mukana päivittäisessä ongelmanratkaisussa ja teet aktiivista yhteistyötä niin huolto- ja kunnossapitohenkilöstön kuin muiden toimijoiden kanssa. Lisäksi vastaat voimalaitoksiin liittyvien apujärjestelmien, kuten erilaisten kunnon- ja kulun- sekä hälytysjärjestelmien ylläpidosta ja kehittämisestä. 
 
Odotamme sinulta laaja-alaista energiateollisuuden tai prosessiteollisuuden automaatiojärjestelmien suunnittelu- ja ohjelmointikokemusta sekä kokemusta tiedonsiirrosta eri järjestelmien välillä. Sähkövoimatekniikan koulutuksesta ja tuntemuksesta on etua. Koulutukseltasi olet todennäköisimmin insinööri. Allen Bradley ja Siemens S7 logiikoiden sekä ABB, Siemens ja Vacon taajuusmuuttajien tuntemus auttaa menestymään tehtävässä. 
 
Automaatioasiantuntijan tehtävissä pääset osallisiksi merkittäviin investointiprojekteihin ja kehittämään yhtiön vesivoimalaitosprosessia. Hallitset kaupalliset hankintaprosessit, projektoinnin sekä pystyt toimimaan valvojana investointiprojektien toteutuksissa. 
 
Hallitset hyvin yhteistyösuhteet, olet otteeltasi aktiivinen ja kehityshaluinen sekä vastuuntuntoinen. Myös hyvä englanninkielen taito on tehtävässä menestymisen ehto. 
 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä alan asiantuntijaksi ja samalla rakentaa energiantuotannon kestävämpää tulevaisuutta osaavassa ja sitoutuneessa työyhteisössämme.
 
Tee hakemuksesi viimeistään 8.10. tästä linkistä.
Lisätietoja tehtävästä antaa voimalaitospäällikkö Jari von Becker, puh. 050 433 8244, jari.vonbecker@pks.fi