Ohjeita sähköurakoitsijoille

Urakoitsijaohje on tärkeä tietopankki sähköurakoitsijalle. Se sisältää mm. ohjeita sähköturvallisuuslain vaatimiin toimenpiteisiin sekä sähkötöihin liittyvää teknistä ohjeistusta.  

Muutoksia urakointiohjeisiin:

Uusien omakotitalojen, paritalojen ja vapaa-ajan asuntojen mittauskeskukset tulee jatkossa sijoittaa ulkotiloihin
 
Monien muiden verkkoyhtiöiden tavoin Pohjois-Karjalan Sähkö Oy:n (PKS) jakelualueella siirrytään käytäntöön, jossa laskutusmittauksia sisältävät keskukset tulee uudisasennuksissa sijoittaa ulkotiloihin tai muuhun sellaiseen paikkaan, johon PKS:n henkilöstöllä on vapaa pääsy. Tätä asennustapaa suositellaan noudatettavaksi myös vanhoissa kiinteistöissä joiden mittauskeskus uusitaan. Rivi- ja kerrostalojen yhteismittauskeskukset voivat sijaita entiseen tapaan sisätiloissa, kunhan PKS:n henkilöstön pääsy keskustiloihin järjestetään em. tavalla.
 
Muutos tulee huomioida kohteissa, joiden sähkösuunnittelu on aloitettu 1.4.2013 jälkeen.
 
Lisätietoja alla olevasta sähköurakointiohjeesta!

Urakoitsijaohjeet

Yleistietolomakkeella voit tehdä meille rekisteri-ilmoituksen, varmennustarkastusilmoituksen tai jättää mittarointipyynnön.

Yleistietolomake pdf-muodossa

Tulosta ja täytä pdf-lomake ja lähetä se sähköpostin liitteenä osoitteeseen mittarointitilaukset@pks.fi tai faxilla numeroon 013 2663 299. 

Yleistietolomake excel-muodossa

Täytä exel-lomake (valitse "Ota muokkaustila käyttöön") ja lähetä se sähköpostin liitteenä osoitteeseen mittarointitilaukset@pks.fi

Tietoa tuotannon liittämisestä PKS:n sähköverkkoon.