Tietoa sähköisestä asiakasviestinnästämme

Tietoa sähköisestä asiakasviestinnästämme

Sähköinen viestintä on tätä päivää, eikä ihme, sillä sen etuina ovat muun muassa on nopeus, joustavuus ja käytön helppous. Koska varsinkin sähköenergia, sen tuottaminen ja käyttäminen ovat lähitulevaisuudessa muuttumassa voimakkaasti, haluamme pitää Sinut myös niistä ajan tasalla. Sähköisistä kanavistamme saat lisäksi omaa sopimustasi, palveluja, asiakasetuja ja muita asiakkuuttasi koskevia tietoa myös tekstiviestillä ja sähköpostilla. Viestejä lähetämme enintään 1-3 kappaletta kuukaudessa.

Voimme lähettää sähköisesti myös markkinointiviestejä, kuten tietoa uusista palveluistamme tai tarjouksista. Halutessasi voit myös helposti poistua postilistalta OmaPKS-palvelussa tai soittamalla asiakaspalveluumme.

Asiakastietojen luottamuksellisuus

Käytämme keräämiämme tietoja vain tuottaaksemme mahdollisimman kiinnostavia viestejä Sinulle ja parantaaksemme asiakaspalvelua. Antamasi tiedot ovat luottamuksellisia, emmekä luovuta mitään tietoja ulkopuolisille. Jos yhteystietosi muuttuvat, voit päivittää ne helposti OmaPKS-palvelussamme.