Yhteistyökumppaneitamme

Yhteistyökumppaneitamme

Yhteistyössä on todellakin voimaa. Teemme mielellämme yhteistyötä sellaisten yhteisöjen kanssa, jotka ymmärtävät, mitä yritys pitkäjänteiseltä yhteistyöltä odottaa. Sellainen yhteistyösuhde on hyödyllistä molemmille ja keskinäisen oppimisen myötä sen arvo molemmille ajan myötä vain kasvaa. Sponsor Insight tutki vuoden 2019 alussa toimeksiannostamme, mitä asiakkaamme sponsroinnissa erityisesti arvostavat. Katso lyhennelmä tutkimuksesta tästä.

Kiteen Pallo – kiteeläisten ylpeys

Kiteen Pallon superpesisjoukkue Viime vuosikymmenten menestyksekkäimpiin pesäpallojoukkueisiin kuuluva Kiteen pallo on pitkäaikaisin yhteistyökumppanimme ja on vuodesta toiseen pystynyt houkuttelemaan Rantakentälle kunnioitettavia yleisömääriä ja luomaan tiivistunnelmaisia otteluita. Ryhdikkäät pelaajat ja jäntevästi hoidettu yhteistyö on ollut omiaan kasvattamaan sponsoroinnista saatuja hyötyjä, syventämään yhteistyötä ja luomaan sille jatkuvuutta.

Joukkue on voittanut kolme SM-kultaa vuosina 1999, 2000, 2005, kolme hopeaa 1997, 2001, 2004, sekä yhden pronssin 1998.

Verkkosivut

Koripalloa eurooppalaisella huipputasolla

Kataja Basket on esimerkki hyvin hoidetusta urheiluseurasta, joka on määrätietoisella työllä kasvanut Suomen johtavien koripallojoukkueiden joukkoon. Mestaruutta jouduttiin jahtaamaan pitkään, mutta kun pantteripatsas lopulta saatiin pyydystettyä Joensuuhun, se tuntui sitäkin makeammalta.

Kataja on myös tuonut tänne Euroopan laitamille kovan tason kansainvälisiä otteluita selviytymällä useaan otteeseen euroliigojen lohkovaiheisiin.

Kataja Basketin jalometallitilastokin on komeaa luettavaa:

  • SM-kultaa 2015, 2017
  • SM-hopeaa 2003, 2006, 2009, 2011, 2012, 2014
  • SM-pronssia 2002, 2005, 2007, 2013

Verkkosivut

Maailman parasta pesäpalloa

Joensuun Maila on toinen oivallinen esimerkki kotimaisesta palloiluseurasta, joka on määrätietoisella ja suunnitelmallisella työllä noussut valtakunnan kärkiseurojen joukkoon. Superpesikseen seura nousi kaudelle 2004 ja ensimmäiset vuodet kuluivat enimmäkseen sarjan häntäpäässä pelin henkeä haistellen. Joensuun Maila kyllästyi kuitenkin tasapaksuun taapertamiseen ja laati vuonna 2009 toiminnalleen strategian, jonka päämääränä oli nostaa joensuulainen pesäpallo uudelle tasolle.

Itsestään homma ei kuitenkaan ole käynyt. Tulosten taustalla on ollut osaavia tekijöitä, suunnitelmallista toimintaa, halua kehittyä sekä rohkeaa ja näkemyksellistä asennetta. Kehityspolku päättyi monen kitkeränkin pronssimitalin jälkeen vihdoin Suomen mestaruuteen vuonna 2018. Myös seuran urheilumarkkinointipalvelut edustavat kärkipäätä koko Suomessa ja luovat taloudellista pohjaa kehittää urheilutoimintaa.

Pokali tartuttaa liikunnan iloa

Pohjois-Karjalan liikunta ry:n Pokali on maakunnallinen liikunnan ja urheilun asiantuntijajärjestö, joka edistää laajasti pohjoiskarjalaisten hyvinvointia liikunnan ja urheilun avulla. Myös useat tuhannet maakunnan pienet koululaiset ovat päässeet tutustumaan Pokalin tarjoamiin liikunnan riemuihin ja saaneet samalla toivottavasti eri asteisia liikuntakärpäsen puremia myöhempää elämää varten.

PKS on Pokalin pitkäaikainen yhteistyökumppanimme ja olemme sen puitteissa olleet tukemassa muun muassa lasten talvi- ja kesäleirejä, Liikunnainen-kuntoilutapahtumaa ja Ikäihmisten terveyspäivää sekä muita liikuntatapahtumia maakunnassa.

www.pokali.fi

 

Itäsuomalaisen kiekkokulttuurin lippulaiva

Jääkiekkoilu on ollut omalta merkittävältä osaltaan luomassa pohjoiskarjalaista identiteettiä jo 1950-luvun alusta lähtien. Mehtimäen pakkashuuruisen hornankattilan tunnelmaa kävivät jo 70-luvun alussa haistelemassa kaikki kotimaiset huippuseurat. Joensuu on edelleenkin kiekkokaupunki vaikka paikkakunnalla on nykyisin muitakin palloilun huippuseuroja. Asiantunteva, mutta vaativa kiekkoyleisö lähtee heti liikkeelle, kun pelissä panosta ja viihdyttävyyttä riittävästi. Joensuun Kiekko-Pojat  on myös tunnettu ja arvostettu kasvattajaseurana. Joukkueesta on lähtenyt maailmalle lukuisia maajoukkue- ja SM-liigatason tason pelaajia.

JoKP on pelannut valtakunnan ylimmällä sarjatasolla kolmeen eri otteeseen, 1970-luvulla ja 1990-luvun vaihteessa. Tällä hetkellä seura pelaa Mestiksessä ja keskittyy rakentamaan pohjaa liiganousulle, kun sopiva tilaisuus avautuu ja edellytykset siihen ovat olemassa. Perinteet velvoittavat, Joensuu kuuluu kotimaiselle liigakartalle.

www.jokipojat.com