Takuulla sopiva sähködiili

Pörssisähkösopimus tuo älykkäät palvelut käyttäjän taskuun

Moni tyytyy maksamaan sähkölaskunsa perehtymättä sen tarkemmin, mistä sähkön hinta muodostuu tai millä tavalla sähkö on tuotettu. Pohjois-Karjalan Sähkö (PKS) tuo uudentyyppisellä palvelullisella sähkösopimuksellaan uusia kiinnostavia näkökulmia sähkön käyttöön – ja vieläpä hintatakuulla.

Sähkönmyyjien kilpailuttaminen on Suomessa tehty helpoksi, puhelinsoitto tai hiiren klikkaus vain, niin myyjä vaihtuu. Harva on kuitenkaan tullut ajatelleeksi, mikä olisi sekä kukkaron, palvelutarpeen että oman arvomaailman kannalta itselleen sopivin sopimus. Sähköenergian osalta kuluttajalle on tarjolla monenlaisia vaihtoehtoja. ”Silmät ummessa” kilpailuttaminen ei kuitenkaan ole kuluttajan kannalta aina ihan riskitön asia, koska kyseessä on pidempiaikaisen palvelusuhteen solmiminen sähkönmyyjäyhtiöön.

PKS:n myyntipäällikkö Tomi Turunen sanoo, että moni valitsee yhä vieläkin sähkösopimuksensa pelkän hintamielikuvan perusteella. Asiakkuus sähkönmyyjäyhtiöön koostuu kuitenkin monesta eri tekijästä. Sähköenergian hinta luonnollisesti tärkeä asia, mutta on merkityksensä ja arvonsa on myös sähkön alkuperällä, sopimukseen kuuluvilla palveluilla sekä sähkönmyyjän tarjoamalla asiakaspalvelulla, Turunen sanoo.

Pörssisähkösopimuksessa sähköenergian hinta tulee suoraan tukkumarkkinasta eli sähköpörssistä, mikä puolestaan toimii hintareferenssinä kaikentyyppiselle hinnoittelulle. Pörssisähkö siis hoitaa kilpailuttamisen asiakkaan puolesta. Sähkömarkkinoiden luonteeseen kuuluu olennaisesti, että sähkön hinta vaihtelee pörssissä kysynnän ja tarjonnan mukaan joka päivä pitkin vuotta. Pörssisähkö tulee kuitenkin aina pitkällä tähtäimellä asiakkaalle edullisimmaksi, sillä sen hinnassa ei ole ”tulevaisuuden arvaamisen riskilisää” ja epätarkuutta, kuten esimerkiksi kahden vuoden määräaikaisissa sähkösopimuksissa väkisinkin on, Turunen lisää.

Miten itselle sopiva sähkösopimus sitten löytyy? – kokeilemalla tietysti!

Me haluamme, että jokainen voi itse muodostaa mielipiteensä siitä, kuinka sähkösopimus vastaa omia odotuksia ja tarpeita. Uusi takuulla älykäs sähkösopimuksemme antaa mahdollisuuden tutustua pörssisähköön ja sen kannattavuuteen. Sopimuksen mobiilipalvelu tarjoaa vinkkejä vastuulliseen ja energiatehokkaaseen sähkönkäyttöön ja muihin itseään kiinnostaviin aiheisiin. Palvelussa voi seurata hintojen muutoksia ja omaa sähkönkulutustaan lähes reaaliajassa. Lisäksi se kulkee luonnollisesti aina mukana omassa kännykässä, Turunen kertoo.

Kuuden kuukauden kokeilujakson jälkeen kuluttaja saa itse päättää, haluaako jatkaa sopimusta vai ei. PKS lupaa myös maksaa erotuksen rahana, mikäli jokin muu heidän sopimuksistaan olisi tullut edullisemmaksi tuona aikana.

Emme pyri monen muun sähkönmyyjän tapaan vain tuputtamaan pelkkää mielikuvaa halvasta sähköstä, vaan haluamme aidosti auttaa asiakkaitamme hyödyntämään sähkömarkkinoiden uudet mahdollisuudet, oppimaan yhä taitavammaksi sähkönkäyttäjäksi ja vaikuttamaan yhteiseen ilmastoomme omilla energiavalinnoillaan. Haluamme tehdä vastuullisesta energiankäytöstä suomalaisille vastustamatonta, siksi myös Pörssisähkösopimuksemme sähköenergia on tuotettu alkuperämerkityllä uusiutuvalla energialla, Turunen kiteyttää.

Takuulla älykäs sähkösopimus pähkinänkuoressa

Tyytyväisyystakuu – kokeile ensin ja päätä sitten
Sopivuustakuu – saat ehdotuksen sinulle sopivimmasta tuotteesta
Edullisuustakuu – hyvitämme hintaeron rahana
Luotettavan sähkönmyyjän takuu – PKS on toiminut jo 75 vuotta kotimaisilla sähkömarkkinoilla

Tilaa takuulla älykkäämpi sähkösopimus tästä.

 

Takaisin
Takuulla älykäs sähkösopimus pähkinänkuoressa:

Tyytyväisyystakuu – kokeile ensin ja päätä sitten
Sopivuustakuu – saat ehdotuksen sinulle sopivimmasta tuotteesta
Edullisuustakuu – hyvitämme hintaeron rahana
Luotettavan sähkönmyyjän takuu – PKS on toiminut jo 75 vuotta kotimaisilla sähkömarkkinoilla