Rakentajan lämmitysneuvonta

Lämmitysjärjestelmän valinta on suurimpia ja vaikeimpia päätöksiä uutta taloa rakennettaessa ja vanhaa korjatessa. Varsinkin rakentaja joutuu ottamaan huomioon monia tekijöitä valintaa tehdessään. Painottaako mahdollisimman edullisia rakentamiskustannuksia ja pieniä käyttökustannuksia? Kannattaako investoida lämpöpumppuihin tai lämmön talteenottoon ja kuinka paljon? Mikä on juuri minulle paras lämmitysmuoto myös tulevaisuudessa, jos energian hinta vain nousee?

Jos huomaat viettäväsi aikaa edellä mainittujen kysymysten keskellä, ota yhteyttä lämmitysneuvontaamme. Meillä on tieto ja kokemus tarjolla olevista lämmitysjärjestelmistä ja energiakustannuksista. Tarvekartoituksen jälkeen sat meiltä suosituksen juuri Sinulle sopivimmasta lämmitysratkaisusta, kulutus- ja käyttökustannusarvion valitulla järjestelmällä, tarvittavat neuvot ja tukimateriaalin. Eikä se maksa kuin käynnin tai puhelinsoiton vaivan.
 

Ota yhteyttä:

Sähkölämmön asiantuntijat löydät sähköistyspalvelun numerosta 013 2663 200 tai sähköpostilla osoitteesta   sahkoistys@pks.fi.