Parasta osaamista yrityksesi hyödyksi

Palvelukonseptimme perustuu pitkäjänteiseen kumppanuuteen

Kokemuksemme mukaan yritys onnistuu sähkönhankinnassaan aina parhaiten, kun yhteistyö on pitkäjänteistä, tuloksia seurataan ja toimintaa kehitetään jatkuvasti. Kun yhdistämme sähkömarkkinatuntemuksemme ja yrityksesi tarpeet sähkönhankinnassa, pysyt aina ajan tasalla ja minimoit sähkön hankinnan kulut. Asiakkaanamme saat aktiivista henkilökohtaista palvelua ja käytännön yhteistyön myötä yrityksesi saamat hyödyt kasvavat joka vuosi.
 

Asiakkaanamme yrityksesi voi:

  • hyödyntää kaikki tukkumarkkinoiden tarjoamat mahdollisuudet
  • pienentää energian hankintaan liittyviä riskejä
  • minimoida sähkön hankinnan kiinteät kulut
 
Sähkömarkkinatuntemusta ja sähkön hankinnan osaamista voi hankkia vain toimimalla itse sähköpörssissä aktiivisesti. Olemme tehneet pörssikauppaa Nasdaq OMX:ssa jo vuodesta 1995 lähtien ja kaupankäyntivolyymimme siellä on merkittävä.

Olemme olleet merkittävä ja aktiivinen toimija sähköpörssissä jo vuodesta 1995. Voikin sanoa, että olemme riittävän suuri yritys pystyäksemme toimimaan tehokkaasti pörssissä ja riittävän pieni ollaksemme notkeita.

Liiketoimintajohtaja Heikki Rantamäki

Vuoden 2015 Energiavaikuttaja Suomessa

Markkinoiden edistyksellisimmät sähkötuotteet käytettävissäsi

Olemme sähkötuotteiden kehittämisessä edelläkävijöitä Suomessa. Tuotteidemme avulla voit valita yrityksellesi sopivimman tavan hyödyntää sähkömarkkinoiden tarjoamat mahdollisuudet ja hallita niihin liittyvät riskit. Kehitämme sähkötuotteitamme koko ajan asiakkailta saamiemme toiveiden mukaan. Kokonaispalvelumme sisältää sähkön fyysisen toimituksen ja salkunhoitopalvelut.