Näin aurinkotuottajaksi

Helppoa kuin auringonotto

Aurinkosähkön tuottajaksi ryhtyminen on helppoa kanssamme. Ota yhteyttä aurinkosähkön asiantuntijoihimme, niin teemme veloituksetta esisuunnitelman aurinkosähkön soveltuvuudesta kiinteistöösi, ehdotuksen sopivasta aurinkopaketista ja hinta-arvion. Kun kauppa syntyy, käymme tekemässä suunnittelukäynnin ja tilaamme asennuksen. Sivun alaosasta löydät palvelun millä voit testata, kuinka paljon voit hyötyä aurinkosähköstä.

Ota yhteyttä aurinkosähkön asiantuntijoihimme

Jätä yhteystietosi, niin Mika tai Niko on sinuun yhteydessä. Pakolliset tiedot on merkitty tähdellä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Vinkkejä omatoimiseen suunnitteluun

  1. Aurinkosähköllä on kannattavinta korvata mahdollisimman paljon omaa sähkön käyttöä. Jos olet asiakkaamme, voit tarkastella OmaPKS-palvelustamme, kuinka suurta sähkön käyttö ja mihin vuorokauden aikaan se ajoittuu.
  2. Selaa sivun alaosan aurinkolaskuriimme, kirjoita osoitteesi osoitekenttään ja tarkista, soveltuuko talosi sijainniltaan aurinkoisuudeltaan aurinkosähkön tuotantoon. Täytä tarvittavat tiedot ja katso, minkätehoista järjestelmää laskuri suosittelee.
  3. Tutustu aurinkosähköjärjestelmiimme näillä sivuilla
  4. Tutustu Priima-älysähkösopimukseen, jolla voit maksimoida aurinkosähkön tuottamisesta saatavat hyödyt – sopisiko uudenlainen tapa ostaa sähköä myös Sinulle?
  5. Ota yhteyttä aurinkosähkön asiantuntijoihimme ja tee tilaus
  6. Tee samalla kanssamme sopimus sähköntuotantosi myymisestä. Maksamme tuottamastasi ylijäämäsähköstä pörssihinnan.

Aurinkosähköjärjestelmän toimitus tapahtuu näin:

1. Asennus

Valtuuttamamme sähköurakoitsija tekee tarvittavat aurinkopaneeleiden asennukset, ja hoitaa tarvittavat ilmoitukset paikalliselle verkkoyhtiölle.

2. Sopimukset

Tee sopimukset tuotannon siirrosta paikallisen verkkoyhtiön kanssa, ja tarvitsemasi sähkön ostamisesta ja ylijäämäsähkön myynnistä PKS:n kanssa.

3. Mittalaitteen vaihto

Paikallinen verkkoyhtiö käy vaihtamassa  sähkötuntimittarisi ns. kaksisuuntaiseen malliin, joka mittaa sekä ostetun että myydyn sähkön.

4. Tuotannon aloitus

Sopimuksen teon jälkeen sähkön tuotanto ja ylijäämäsähkön myynti alkaa, ja ostat lisäsähkön valitsemallasi sähkösopimuksella.

Energian moniosaaja sinun palveluksessasi

Reilu ja asiakkaiden arvostama kumppani

Olemme läpinäkyviä niin hinnoittelussa kuin toiminnassamme.  Arvoihimme kuuluvat kestävä kehitys ja ekologisuus.  Ajattelemme sinun etuasi.

Neuvomme ja opastamme verkossa, kasvokkain ja puhelimessa.

Tutustu meihin

Älykkäät työkalut käyttöösi

Tarjoamme sinulle parhaat työkalut kulutuksen seurantaan ja kustannusten kurissa pitämiseen.

Pystyt hoitamaan asioita silloin kuin se sinulle sopii. Vaikka omalta kotisohvaltasi.

OmaPKS -palvelu

Kaikki energiasta sinun eduksesi

Autamme sinua kaikin tavoin, jotta pystyisit hyödyntämään energiaa juuri sinulle sopivalla tavalla.

Tarjoamme sinulle tietoa ja palveluja kaikkeen energiankäyttöön, oli kyse sitten uuden tai vanhan kohteen sähköistämisestä, energiankulutuksesta tai vaikkapa polttopuiden hyödyntämisestä.

Tutustu palveluihimme