Priima-aurinkosähkösopimus

Priima-aurinkosähkösopimus

Aurinkosähkön tuottajan oma sähkösopimus

PKS:n asiakkaana voit ostaa lisäsähkön Priima-sopimuksella, jolloin hyödynnät automaattisesti sähköpörssin halvimmat ilta- ja yötunnit. Näin maksimoit aurinkosähköjärjestelmäsi tuottavuuden.

Priiman asiakkaana voit ostaa sähköä tuntikohtaisella hinnalla tai tehdä halutessasi hintakiinnityksiä vuosineljänneksittäin jopa kahdeksi vuodeksi eteenpäin. Saat samalla omatuotannosta ylitse jäävälle sähkölle aina parhaan hinnan myymällä sitä päivisin, jolloin sähkön hinta muutoinkin korkeimmillaan. Voit myös ostaa sähkösi täysin päästöttömänä, kun valitset GO-alkuperämerkityn vesi- tai tuulivoiman. Omaa sähkönkäyttöäsi ja kustannuksiasi voit seurata helposti Live -palvelussa missä ja milloin haluat.

Tutustu Priimaan tarkemmin

Katso kaikki sähkötarjouksemme täältä

Miksi tuntihintainen Priima sopii hyvin aurinkosähkön kaveriksi?

 

 

Aurinkosähköä syntyy päiväsaikaan usein yli oman tarpeen, jolloin sähkön hinta on pörssissäkin korkeimmillaan. Näin saat samalla myymällesi yli jääneelle aurinkosähkölle parhaan hinnan. Iltaisin ja öisin ostat lisäsähköä pörssistä pohjahintaan.

 

Energian moniosaaja sinun palveluksessasi

Reilu ja asiakkaiden arvostama kumppani

Olemme läpinäkyviä niin hinnoittelussa kuin toiminnassamme.  Arvoihimme kuuluvat kestävä kehitys ja ekologisuus.  Ajattelemme sinun etuasi.

Neuvomme ja opastamme verkossa, kasvokkain ja puhelimessa.

Tutustu meihin

Älykkäät työkalut käyttöösi

Tarjoamme sinulle parhaat työkalut kulutuksen seurantaan ja kustannusten kurissa pitämiseen.

Pystyt hoitamaan asioita silloin kuin se sinulle sopii. Vaikka omalta kotisohvaltasi.

OmaPKS -palvelu

Kaikki energiasta sinun eduksesi

Autamme sinua kaikin tavoin, jotta pystyisit hyödyntämään energiaa juuri sinulle sopivalla tavalla.

Tarjoamme sinulle tietoa ja palveluja kaikkeen energiankäyttöön, oli kyse sitten uuden tai vanhan kohteen sähköistämisestä, energiankulutuksesta tai vaikkapa polttopuiden hyödyntämisestä.

Tutustu palveluihimme