MottiNetti-polttopuupalvelu

MottiNetti-polttopuupalvelu

Puulämmitys on aina muodissa

Sähkölämmitys ja polttopuun käyttö sopivat mainiosti yhteen. Polttopuun käyttö säästää eniten kovilla pakkasilla ja kotoa poissa ollessa ja pienemmän lämmitystarpeen aikana sähkö hoitaa talon lämmittämisen vaivatta ja edullisesti.


Klikkaa MottiNetti-palveluun tästä

Mottinetti on Suomen ensimmäinen polttopuun nettikauppapaikka. PKS julkaisi ensimmäisen version jo vuonna 2001  ja siitä lähtien on keskimäärin noin 60000 asiakasta vuodessa hankkinut polttopuuta Mottinetin avustuksella. Mottinetissä toimivat polttopuun myyjät ovat vastuullisia polttopuuammattilaisia.

MottiNetti-palvelun sisältö:

Hae polttopuun myyjää

Polttopuun myyjät löydät hakupalvelusta paikkakunnittain ja puu lajeittain ryhmiteltynä. Voit sopia toimituksista suoraan myyjän kanssa puhelimitse tai tilata puut sähköpostilla, jos myyjällä sellainen palvelu on käytössä..

Puulla lämmittäminen
Täältä löydät hyödyllistä tietoa puun ominaisuuksista lämmönlähteenä, varastoinnista ja tehokkaista lämmitystavoista. Energialaskurin avulla näet polttopuuostoksesi hinnan sekä kuljetuskustannukset.

MottiNetti on kauppapaikka ammattimaisille puunmyyjille
Mikäli olet jo ilmoittautunut MottiNettiin puun myyjäksi, voit palveluun kirjautumalla päivittää omia tietojasi helposti. Täytä MottiNetissä oleva rekisteröitymislomake. Puun myyjältä edellytämme, että puukauppa on ammattimaista, myytävä puu on valmistettu kotimassa ja että myyjä on arvonlisäverovelvollinen.