Asiakkuuspäällikkö

Tule ja tee asiakkaidemme elämästä parempaa

 


Palvelupäällikkömme Raimo on jäämässä eläkkeelle ja me PKS Sähkönsiirto Oy:n työntekijät sekä 90 000 asiakastamme tarvitsemme nyt sinua

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ

rakentamaan meille täydellistä asiakaskokemusta ja lisäämään alueemme elinvoimaa.

Vaikka meidän ei tarvitse kilpailla asiakkaistamme, he ovat meille kaikki kaikessa. Intohimonamme on tehdä asiakkaillemme uuden sukupolven sähköverkkoa, joka mahdollistaa asumisen, elämisen ja yrittämisen juuri siellä, missä he haluavat.

Rakennamme kovaa vauhtia uutta sähköverkkoa, joka ei ole pelkästään säävarma, vaan se on kaksisuuntainen väylä, joka yhdistää ihmiset ja on keskeinen tekijä ilmastonmuutoksen selättämisessä. Tulevaisuudessa emme siirrä sähköä pelkästään sähkömarkkinoilta asiakkaillemme. Siirrämme myös asiakkaidemme tuottamaa sähköä toisille asiakkaille.

Kuulostaako utopialta?
No, niin se kuulosti taskussa kulkeva puhelimen, kameran, television ja internetin yhdistelmäkin vielä parikymmentä vuotta sitten.

Sähkön käyttö tulee kaksinkertaistumaan lähivuosina ja entistä suurempi osa siitä tuotetaan uusiutuvalla energialla. Sähkö ei siirry ilman meitä ja sähköverkkoamme, joka on yksi tavoitteena olevan hiilineutraalin Pohjois-Karjalan peruskivistä.

Sähkön lisäksi siirrämme valtavia määriä dataa sen käytöstä. Tiedostamme, että pystymme tällä hetkellä hyödyntämään asiakkaidemme ja ilmaston hyväksi tuosta datasta vain murto-osan. Toivomme, että sinä voit kertoa meille kaikista niistä mahdollisuuksista, joita tuolla loppuosalla voisimme tehdä ja auttaa meitä tekemään sen. Uskomme, että datamme on olennainen osa hiilineutraalia ja asiakasystävällistä Itä-Suomea.

Mitkä ovat tehtäväsi?

Asiakkuuspäällikkönä vastuullasi ovat muun muassa:

  • Asiakaskokemuksen kehittäminen
  • Asiakaspalvelun monikanavaistaminen ja digitaalisten kanavien kehittäminen
  • Mittaus- ja asiakasdatan hyödyntäminen
  • Tuotteiden ja palvelujen kehittäminen (verkkopalvelu- ja liittymätuotteet sekä mittauspalvelut)
  • Ostopalvelusopimusten (asiakaspalvelu, ICT, mittaustieto) kilpailutus ja hallinta
  • Kehittämishankkeiden johtaminen (mm. uuden sukupolven sähkömittarit ja Datahub)

Lisäksi toimit Verkkopalveluiden myynti -yksikön päällikkönä, yksikön kahdeksan työntekijän esihenkilönä sekä PKS Sähkönsiirron johtoryhmän jäsenenä.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta luovaa ja kehittävää otetta, uskallusta katsoa asioita sen monesti mainitun boksin ulkopuolelta sekä rohkeutta viedä ideoita käytäntöön. Meillä tuo boksi on sähkömarkkinalailla tarkkaan rajattu. Siksi sinulla on oltava ennakkoluulottomuutta rakentaa toimivia kokonaisuuksia rajatuista rakennustarpeista. Sinulla on kokemusta monikanavaisen ja digitaalisen asiakaspalvelun johtamisesta ja kehittämisestä. Sähkö- ja energia-alan tuntemus on hyödyksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Lisäksi sinulla on tehtävään sopiva koulutus (insinööri ei kuitenkaan tarvitse olla).

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme tehtävän, jossa pääset toteuttamaan itseäsi, valtavan määrän mahdollisuuksia uuden ideointiin sekä suoran yhteyden jokaiseen talouteen toimialueellamme. Lisäksi meillä on ne kuuluisat ison talon edut (laajat työterveyspalvelut, monipuoliset henkilöstöedut, etätyömahdollisuudet, vakaa ja sitoutunut kuntaomistajuus, varma palkanmaksu jne.). Työkavereinasi on sekä kokeneita alan konkareita että uusia nousevia kykyjä. PKS Sähkönsiirron työntekijöiden keski-ikä on 45 vuotta.

Olemme vahvasti Pohjois-Karjalaan sitoutunut yhtiö ja toimipaikkamme sijaitsee Joensuussa. Ymmärrämme kuitenkin, että kaikki viisaus ei välttämättä asu maakunnassamme. Siksi meillä voi työskennellä myös hybridisti, eli pari päivää täällä ja pari päivää siellä -mallilla. Palkan suhteen olemme avoimia keskustelulle. Ja sanomattakin on selvää, että kyse on kokoaikaisesta ja vakinaisesta tehtävästä.

Haluamme, että saat parhaan mahdollisen perehdytyksen ja myös kaiken sen hiljaisen tiedon, jota tietojärjestelmämme eivät kerro. Siksi työskentelette alussa työparina myöhemmin vuonna 2022 eläkkeelle jäävän palvelupäällikkömme Raimo Toivasen kanssa. Mitä aikaisemmin pääset aloittamaan, sen parempi sinulle, meille sekä ennen kaikkea asiakkaillemme.

Eiköhän siis laiteta hakien:
https://www.staffpoint.fi/tyonhaku-ja-ura/tyopaikat/asiakkuuspaallikko-pks-sahkonsiirto-oy-41479

Hakuaika päättyy 23.1.2021.

Lisätietoja:
Lisätietoja tehtävästä antaa yhteistyökumppanimme StaffPoint Executive,
Pasi Honkalahti
pasi.honkalahti@staffpoint.fi
puh. 040 844 7707