Liittymän omistajan vaihtaminen

Näin siirrät sähköliittymän toiselle omistajalle

Kiinteistökaupassa sähköliittymä ei siirry kiinteistön luovutuksen yhteydessä uudelle omistajalle automaattisesti, vaan kiinteistön myyjän ja ostajan tulee sopia asiasta erikseen kirjallisesti. Liittymän siirrosta kannattaa sopia kauppakirjassa.

Sopimus voidaan liittymisehtojen mukaisesti siirtää uudelle omistajalle, kun entisen omistajan käyttöpaikkaa koskevan liittymis-, sähköntoimitus- tai verkkosopimuksen saatavat on maksettu. Jos liittymän omistaa useampi henkilö, siirtoilmoituksessa tulee olla kaikkien omistajien nimet ja allekirjoitukset. Sähköliittymän siirto tulee voimaan PKS Sähkönsiirto Oy:n hyväksynnän jälkeen.

Kuolinpesien liittymän siirroissa tarvitsemme kopion tarvittaessa myös testamentista, perukirjasta tai jakokirjasta. Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme. Voit ilmoittaa meille liittymän siirrosta Liittyjän omistajan vaihto -lomakkeella. Tulosta lomake, täytä ja allekirjoita se sekä postita maksutta osoitteeseen:

PKS Sähkönsiirto Oy
Asiakaspalvelu
Tunnus 5001605
00003 VASTAUSLÄHETYS

Liitä mukaan kopio kauppakirjasta, jossa on merkintä liittymänsiirrosta. Jos kauppakirjassa ei ole merkintää liittymänsiirrosta, tarvitaan siirtoon myös liittymän luovuttajan allekirjoitus.

Voit lähettää asiakirjat myös sähköisesti asiakaspalvelu@pks.fi.

Muistathan tehdä sopimukset myös sähköenergia- ja sähkönsiirtopalveluista!