Liittymän omistajan vaihtaminen

Näin siirrät sähköliittymän toiselle omistajalle

Kiinteistökaupassa sähköliittymän omistus ei vaihdu automaattisesti, vaan kiinteistön myyjän ja ostajan tulee sopia asiasta erikseen kirjallisesti. Liittymän omistuksen muutoksesta kaupan yhteydessä kannattaa sopia jo kauppakirjassa, jolloin muita dokumentteja emme tarvitse.

Lähetä meille kopio kauppakirjasta, jossa on merkintä liittymän omistajan muutoksesta. Jos kauppakirjassa ei ole merkintää liittymän omistajan muutoksesta, tarvitaan silloin sekä myyjän että ostajan allekirjoittama dokumentti asiasta. Tulostakaa silloin Liittyjän omistajan vaihto -lomake, täyttäkää ja allekirjoittakaa se, sekä postittakaa maksutta alla olevaan osoitteeseen. Jos liittymän omistaa useampi henkilö, liittymissopimuksen siirtoilmoituksessa tulee olla kaikkien omistajien nimet ja allekirjoitukset. Kuolinpesien kohdalla tarvitsemme usein myös kopion perukirjasta, jakokirjasta tai testamentista. Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme puh. 013 2663 100.

PKS Sähkönsiirto Oy
Asiakaspalvelu
Tunnus 5001605
00003 VASTAUSLÄHETYS

Voit lähettää asiakirjat meille myös sähköisesti: asiakaspalvelu@pks.fi tai OmaPKS-asiointipalvelun viestissä.

Liittymissopimukselle voidaan liittymisehtojen mukaisesti vaihtaa uusi omistaja, kun entisen omistajan kyseistä kohdetta koskevat liittymis-, sähköntoimitus- ja verkkosopimuksen saatavat on maksettu. Sähköliittymän omistajan vaihto tulee voimaan PKS Sähkönsiirto Oy:n hyväksynnän jälkeen.

Muistathan tehdä sopimukset myös sähköenergia- ja verkkopalveluista!