Talven sankarit

Talven sankarit

Hei talven sankarit! Kampanja on tullut päätökseen

Teitte esimerkillistä työtä – neljä kuukautta säästökampanjaa on nyt takana. Olemme porukalla säästäneet yhteensä 1 600 000 kWh sähköä! Asiakkaamme saavat hyvitystä yhteensä 110 000 € ja moni on jopa saanut maksimihyvityksen 200 € täyteen.

Kampanjaan osallistuneet Optimi takuulaiset ovat säästäneet sähköä 20 % lämpötilakorjattuun kulutusennusteeseen nähden. (Suomalaiset säästivät sähköä joulukuussa valtakunnallisesti 10 % edelliseen vuoteen verrattuna.)
Neljän kampanjakuukauden aikana säästämämme sähkön määrä vastaa keskimäärin 800 kerrostaloasukkaan* tai 320 omakotitalo/rivitaloasukkaan tai 89 sähkölämmitteisen omakotitaloasukkaan sähkön kulutusta vuodessa.

Haluamme kiittää osallistumisestasi Talven sankarit -kampanjaan! Jatketaan yhdessä vastuullista sähkön käyttöä.

Hyvitykset tulevat näkymään sähkölaskuilla toukokuusta alkaen riippuen laskutusvälistäsi. Jos hyvitys kattaa sähkölaskusi kokonaan ja loppusumma jää miinukselle, niin lisää hyvitystä saat seuraavilla laskuilla.

Käythän osallistumassa kampanjaa koskevaan palautekyselyyn:

Osallistu palautekyselyyn

Talven sankarit oli pilottikokeilu ja valtakunnallisesti ainutlaatuinen konsepti. Kampanjalla kannustettiin sähkön säästöön ja käytön ajoittamiseen takuuhintaisesta sähkösopimuksesta huolimatta. Palautteesi on meille tärkeä! Palautteidenne avulla voimme kehittää palvelua ja kampanjakonseptia.

Ryhdy talven sankariksi ja säästä sähköä

Kutsu Optimi takuu -asiakkaille: vähennä sähkön kulutustasi ja me palkitsemme sinut!

Tänä talvena niitä on tarjolla, nimittäin sankariviittoja. On yön sankaria, supersäätäjää tahi supersäästäjää. Kaikki tähtäävät samaan tavoitteeseen: energiaa riittää meille kaikille ja jakelun keskeytyksiä tulee mahdollisimman vähän.

Optimi takuu -asiakkaana sinulla on takuuhintainen ja määräaikainen sopimus, sähkösoppareiden oikea klassikko, jonka esimerkillisestä hyödyntämisestä haluamme palkita jo olemassa olevia asiakkaitamme. Lähde siis mukaan talven sankarit -kampanjaan ajanjaksolla 7.12.2022 – 31.3.2023 – ja säästä laskussasi!

Osallistu kampanjaan

Tästä on kyse

• SEURAA! Kampanjassa saat oman seurantasivun, josta näet onnistumisesi sähkön kulutuksen vähentämisessä ja ajoittamisessa sekä rahallisessa säästökertymässä. Mitä aikaisemmin lähdet mukaan, sitä enemmän pystyt säästämään!

• VÄHENNÄ! Voit säästää kuluttamisen vähentämisellä suoraan sähkölaskussasi, mutta tarjolla on nyt myös mahdollisuus lisähyvitykseen.

• TIENAA! Jos onnistut pienentämään kulutustasi alle antamamme ennusteen, palkitsemme sinut kulutusennusteen alittavalta osalta 5 snt/kWh hyvityksellä.

• TUPLAA! Kun ajoitat sähkönkäyttösi kulutusennustettasi halvemmille tunneille, tuplaamme hyvityksesi kampanjan lopuksi.

Seuraa

Vähennä

Tienaa

Tuplaa

Näin osallistut

• Kampanjaan voivat osallistua Optimi takuu -asiakkaat (sopimus voimassa viimeistään 1.12.2022)

• Osallistumissivulla näet kaikki käyttöpaikkasi, jotka ovat oikeutettu mukaan kampanjaan

• Saat oman seurantasivun, josta voit seurata kulutustasi ja säästökertymääsi

• Kampanja-aikana saat energian säästövinkkejä ja muuta hyödyllistä sisältöä Whatsapp -viesteinä

• Jos olet kadottanut linkkisi tai et ole sitä saanut, tarkista vielä roskapostikansiosi

• Lue alta kampanjaehdot ja muuta tärkeää lisätietoa.

• Huom! Kampanjaan osallistuminen tapahtuu sähköisesti saamastasi kutsuviestistä löytyvästä linkistä tai yllä olevan Osallistu kampanjaa -napin kautta. Löydät kaikki tarvittavat tiedon kampanjasta tältä sivulta ja saamastasi sähköposti- tai tekstiviestikutsusta. Asiakaspalvelumme on ruuhkautunut, joten teethän ilmoittautumisen sähköisesti. Kiitos! 🙂