Aurinkosähkö on nyt entistä kannattavampaa – aurinkopaneelit ja pörssisähkö on hyvä yhdistelmä

Auringon säteilyn sisältämä energiamäärä on valtava, sillä koko ihmiskunta kuluttaa energiaa suunnilleen saman verran vuodessa, kuin auringon energiaa tulee maan pinnalle yhdessä ainoassa tunnissa. Periaatteessa muuta energiaa ei maailman pyörittämiseen tarvittaisikaan. Tämän päivän keino aurinkoenergian hyödyntämiseen on aurinkopaneeli, joka ottaa auringon energiasta talteen noin viidenneksen.

Aurinkosähkön kannattavuus riippuu siitä, kuinka paljon pystyt itse hyödyntämään tuottamaasi sähköä, millaisen hinnan ylijäämäsähköstä saat ja millä hinnalla ostat sähköä muuna aikana, kun omaa tuotantoa ei ole tai se ei riitä kattamaan tarvetta.

Priima-sopimuksella saat täydet hyödyt itsellesi

Kehittämämme Priima-pörssisähkösopimus sopii myös aurinkosähkön kaveriksi mitä parhaiten. Sähkön pörssihinnat ovat korkeimmillaan päivällä, kun aurinkosähköäkin saadaan eniten. Alimmillaan sähkön hinta on yöllä, kun kysyntä on luonnollisesti vähäisimmillään. Priima-asiakkaana saat näin päivällä automaattisesti parhaan mahdollisen hinnan sekä itse käyttämällesi sähkölle, että verkkoon myymällesi ylijäämäsähkölle. Iltaisin ja öisin ostat sähköä verkosta halvimmilla tuntihinnoilla.

Aurinkosähköpaketit kotiin alkaen 6 320 eurolla

Aurinkosähköjärjestelmiä saa meiltä valmiiksi asennettuna ja käyttövalmiina pakettitoimituksena. Palveluun sisältyy kartoituskäynti, laadukkaat aurinkopaneelit kiinnitystarvikkeineen, asennustyö ja käytönopastus. Aurinkotuottajapakettien koot ovat 3,2 ja 10,8 kWp:n välillä ja ne saa omakseen veroineen ja asennuksineen alkaen 6 320 eurolla. Aurinkosähköjärjestelmien työn osuudesta kannattaa käyttää hyväkseen verotuksessa kotitalousvähennys.

Kysy lisää aurinkosähkön asiantuntijoiltamme:

  • Niko Malvela p. 040 922 3309
  • Mervi Jeskanen p. 040 922 5644