« Takaisin

Joensuun jäähallista tuli PKS Areena

Olemme olleet tiiviisti pohjoiskarjalaisten arjessa jo yli 70 vuotta. Tuulessa ja tuiskussa, poudalla ja pakkasella, kuten mielellään sanomme. Aiomme pysyä Suomen kartalla myös seuraavat 70-vuotta ja olla vahvasti mukana palvelujen tuottajana ja myös suunnan näyttäjänä koko muutoksen edessä olevalla toimialallamme. Muutos on hyvästä, sillä se on meille mahdollisuus.

Pidämme valot päällä maakunnassa myös talouden kautta. Noin 25 miljoonan euron vuosittaiset investoinnit jäävät hyödyttämään paikallistaloutta ja niiden työllistävyys on noin 500 henkilötyövuotta. Myös monet kymmenet urheiluseurat, musiikki- ja kulttuuritapahtumat ja muut yhteisöt ovat saaneet tervetullutta tukea toimintaansa yhteistyösopimusten kautta.

Läsnäolomme näkyy nyt myös Joensuun jäähallissa, joka on toiminut joensuulaisten ja lähikuntien asukkaiden monimuotoisena tapahtumapaikkana vuosikymmenet. Siellä on nosteltu niin koripallon kuin jääkiekonkin ikimuistoiset mestaruuskannut, nielty karvaat tappiot, pidetty konsertteja ja vierailtu messuilla ja näyttelyissä.

Jäähallin nimi on nyt PKS AREENA ja PKS:n läsnäolo näkyy vahvasti hallin ulkoisessa ilmeessä ja tietenkin sisällä.


Kutsummekin kaikki tervetulleeksi PKS Areenan avajaisotteluun

Jokipojat -LeKi tiistaina 5.12. klo 18.20 alkaen.

Otteluun on avajaisten kunniaksi vapaa pääsy ja kaupan päälle kaikille halliin saapuville PKS tarjoaa lisäksi grillimakkaran.