Muutoksia käyntiasiakaspalveluumme

Käyntiasiakaspalvelumme muuttaa uusiin tiloihin perjantaina 14.2. Sähkön myynti, sähköverkkoasiat ja muu käyntiasiakaspalvelu siirtyy Kauppakeskus IsoMyyhyn, jonne avautuu  uudentyyppinen sähkömyymälä, PKS Kauppa. PKS Sähkönsiirto Oy:n sähköistyspalvelu ja tekninen asiakaspalvelu siirtyvät sen sijaan Joensuun Tiedepuiston tiloihin Länsikadulle.

PKS Kaupassa asiakkaat voivat hoitaa sähkö- ja verkkosopimuksiinsa liittyviä asiat, tutustua eri sopimusvaihtoehtoihin ja vaikkapa keskustella aurinkosähköstä. Viralliset avajaiset ovat perjantaina 14.2. kello 12 alkaen ja avajaistapahtuma jatkuu myös lauantaina kello 9. Nopeimmat uudet asiakkaat saavat liput uuden Bond-elokuvan yksityisnäytökseen 3.4. ja viisikymmentä ensimmäistä tiloihin tutustujaa saa paketin paikallista kahvia mukaansa. Avajaisten ohjelmassa myös Onnenpyörän pyöritystä ja musiikkiesityksiä. Kannattaapi rientää paikalle! PKS Kauppa on normaalisti avoinna maanantaista perjantaihin kelo 9-17 ja se löytyy ensimmäisestä kerroksesta kirjakaupan vastapäätä.

Sähköliittymien myynti ja tekninen asiakaspalvelu siirtyivät Rantakadulta remontin tieltä Tiedepuiston tiloihin osoitteeseen Länsikatu 15, 80110 Joensuu. Näiden asioiden kyseessä ollessa asiakkaat voivat varata itselleen palveluajan joko verkkotapaamiseen tai paikanpäällä asiointiin sähköisestä varauspalvelusta.