PKS Sähkönsiirron viestintäpäälliköksi Ville Moilanen

PKS Sähkönsiirto Oy:n viestintäpäälliköksi on valittu medianomi Ville Moilanen. Moilanen siirtyy viestintäpäälliköksi viestintätoimisto Rookie Communications Oy:sta, jossa hän on toiminut toisena yrittäjistä ja yhtiön osakkaana.

Viestintäpäällikkö vastaa sekä yhtiön sisäisestä että ulkoisesta viestinnästä. Tehtäviin kuuluvat muun muassa viestinnän kehittäminen, viestintäsisältöjen tuottaminen sekä henkilöstön valmentaminen ja tukeminen viestintään liittyvissä asioissa. Viestintäpäällikkö hoitaa myös sähkönjakeluun liittyvien häiriötilanteiden viestintää.

– Tavoitteenamme on, että asiakkaamme tuntisivat paremmin toimintaamme ja löytäisivät palvelumme helpommin. Tässä viestintä on avainasemassa, PKS Sähkönsiirron toimitusjohtaja Pertti Menonen sanoo.

Sähkön merkitys ja tarve kasvavat koko ajan ja häiriötön sähkönjakelu on yksi yhteiskunnan kriittisistä toiminnoista.

– Sähköllä, sen tuotantotavoilla sekä sähköverkoilla on suuria vaikutuksia ympäristöön, ihmisiin sekä heidän arkeensa. Näistä asioista haluamme viestiä entistä laajemmin ja monipuolisemmin, Menonen linjaa.

Viestintäpäälliköksi valitulla Ville Moilasella on takanaan pitkä ura sekä viestinnän että markkinoinnin saralta. Ennen viestintäyrittäjyyttä hän on toiminut muun muassa Joensuun kaupungin viestintäpäällikkönä sekä toimittajana. Uudessa tehtävässään hän aloittaa marraskuun alussa.

– Näen, että tässä tehtävässä on mahdollista parantaa viestinnällä ihmisten arkea sekä yhteiskunnan peruspalveluja ja pitää samalla huolta siitä, että Itä-Suomi pysyy elinvoimaisena, Moilanen kertoo.

PKS Sähkönsiirto Oy on maaseutumaisen sähkönjakelun erikoisosaaja, joka vastaa 22 000 kilometrin pituisesta sähköverkosta. Asiakkaita yhtiöllä on lähes 90 000. PKS Sähkönsiirto Oy kuuluu Pohjois-Karjalan Sähkö -konserniin.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Pertti Menonen, puh. 044 425 3790
Viestintäpäällikkö (1.11. alkaen) Ville Moilanen, puh. 050 547 7366