Postilakko voi myöhästyttää sähkölaskujen kulkua lähiviikkoina

Maanantaina 11. marraskuuta alkanut postin lakko tulee todennäköisesti myöhästyttämään Postin kautta lähetettyjen paperilaskujen perille saapumista. Mikäli näin käy, lakon aikana myöhästyneistä maksuista ei veloiteta myöhästymismaksuja.

Asiakkaamme voivat halutessaan pyytää laskunsa myös sähköpostiinsa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@pks.fi tai soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 013 2663 100 (ma-to klo 8-18, pe klo 9-18).

Asiakkailla on myös mahdollisuus ottaa käyttöön e-lasku omassa verkkopankissaan. E-laskun käyttöönottaminen on helppoa, katso video tästä.

Sähkölaskut löytyvät myös OmaPKS-palvelustamme.

 

Tilaa tekstiviesti-ilmoitukset sähkökatkosten varalle

Lakko hidastaa myös sähkönjakelun keskeytysilmoitusten perillemenoa. Joudumme jakeluverkossa tehtävien töiden takia järjestämään lyhyitä sähkökatkoksia (ns työkatkokset) päivittäin eri puolilla toimialuettamme. Näistä töistä ilmoitamme katkon piirissä oleville asiakkaille ennakkoon joko tekstiviestillä tai postikortilla riippuen siitä, kumman tavan asiakas on valinnut. Postin lakko voi viivästyttää ilmoituskorttien lähettämistä niin, että kortit eivät kaikissa tapauksissa todennäköisesti tule ehtimään perille ajoissa.

Tulevat työkatkokset näkyvät ja päivittyvät kuitenkin netissä Katkot-palvelussamme osoitteessa katkot.pks.fi. Asiakkaat voivat myös palveluun kirjautumalla vaihtaa keskeytysilmoitusten toimitustavan tekstiviestiksi, jolloin ilmoitukset tulevat perille ajoissa.