Uusi palvelu näyttää verkostotyöt kartalla

Asiakkaiden tietämys meneillään olevista verkostotyöistä paranee kertaheitolla, kun PKS Sähkönsiirto Oy avasi uuden Verkostotyöt kartalla -palvelun.

Kartalle on koottu lähiajan verkostotöiden sijainnin lisäksi kahden viime vuoden aikana valmistuneet, suunnittelussa tai toteutuksessa olevat sekä lähitulevaisuudessa tehtäväksi valitut työt, joiden tarkempaa suunnittelua ei ole vielä edes aloitettu.

Karttapalvelussa näkyvät eri värisinä verkoston uusimiseen ja laajentamiseen liittyvät verkonrakennustyöt, johtoalueiden raivaustyöt sekä vierimetsänhoitoalueet.

– Tällä palvelulla haluamme näyttää helposti ja reaaliaikaisesti asiakkaillemme, maanomistajille, sidosryhmille ja yhteistyökumppaneillemme missä lähiajan verkostotyöt sijaitsevat, kertoo verkon kehityspäällikkö Jukka Ahonen PKS Sähkönsiirto Oy:stä

Karttapalvelu helpottaa ja nopeuttaa asiointia

Verkostotöitä tehdään joka puolella maakuntaa. Kartalta voit helposti tarkistaa, koskettaako verkostotyömme sinun kiinteistöäsi, asuntoasi tai muuta sähkönkäyttöpaikkaasi.

– Mikäli sinulla on kysyttävää tai työn toteutukseen liittyvää kerrottavaa tulossa tai menossa olevaan työhön liittyen, näet palvelusta mihin voit ottaa yhteyttä. Karttapalvelusta löydät myös työn yksilöintitiedot, mikä helpottaa asiointiasi asiakaspalvelussamme, Ahonen opastaa.

Verkostotyöt kartalla -palvelun löydät PKS:n nettisivuilta www.pks.fi/tyomaat-kartalla. Karttasivulla on kolme välilehteä, joissa kussakin on omana teemanaan eri työlajit ja lyhyt kuvaus työlajin sisällöstä sekä kartalla näytettävien värikoodien selitteet.

Voit myös paikantaa oman sijaintisi kartalla tai hakea osoitteella paikan, johon kartta keskittää näytön. Palvelu toimi hyvin myös mobiililaitteilla.