20.8.2020

Tavoitteena 23 000 tonnin vähennys hiilidioksidipäästöihin

Joko olet mukana toteuttamassa juhlavuotemme tavoitetta vähentää yhdessä hiilidioksidipäästöjä?

Tilastollisesti suurimmat kotitalouksien hiilidioksidipäästöjen aiheuttajat ovat yksityisautoilu ja sähkönkäyttö. Molemmat aiheuttavat keskimäärin 2,3 tonnin hiilidioksidipäästöt vuosittain. Vaihtamalla oman sähkön käyttösi päästöttömäksi, voit merkittävästi vaikuttaa omaan hiilijalanjälkeesi.

Juhlavuoden etuna voit muuttaa sähkösopimuksesi uusiutuvalla päästöttömällä energialla tuotetuksi vuodeksi eteenpäin ilman lisämaksua, kun teet vaihdoksen vuoden 2020 aikana.

Olemme sinuun yhteydessä ennen lisämaksuttoman vuoden päättymistä, jolloin voit päättää, haluatko jatkaa uusiutuvan sähkön käyttämistä normaalin hinnoittelun mukaisesti. Uusiutuva sähkö maksaa tällä hetkellä kilowattitunnilta vain 0,1 senttiä enemmän kuin tavallinen sekasähkö. Eli jos kulutat 2000 kWh vuodessa, niin lisäkustannus on kaksi euroa ja 10  000 kilowattitunnin kulutuksella kymmenen euroa vuodessa.

Voit vaihtaa nykyisen sopimuksesi päästöttömäksi osoitteessa , soittamalla asiakaspalveluumme 013 2663 100 ma–to klo 8–18 pe 9–18, sähköpostilla asiakaspalvelu@pks.fi tai nettisivujemme chat-palvelun kautta – kuinka sinulle vain parhaiten sopii.