Valitse elämäntilanteeseesi sopiva sähkösopimus

Sähkösopimus omakotitaloon, kerrostaloon, opiskelijalle, muuttajalle, mökille – oli tarve tai elämäntilanteesi mikä tahansa, meiltä löytyy sinulle sopiva sähkösopimus minne päin Suomea tahansa. Vertaile sähkösopimuksia ja tee sopimus heti.

Sähköä tukkuhinnalla

Priima

1,23snt/kWh*
* 7 vrk tuntihintojen keskiarvo

Etsitkö tavallista älykkäämpää sähkösopimusta, jossa voit ostaa sähköä tuntikohtaisella pörssihinnalla tai vakauttaa sähkön hintaa tekemällä hintakiinnityksiä jopa kahdeksi vuodeksi tulevaisuuteen? Priima-asiakkaana voit luonnollisesti myös valita sähkösi alkuperän. Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva (pl. hintakiinnitysjaksot).

Kuukausimaksu 4,50
Tiedät pitkälle eteenpäin, mitä sähkösi maksaa

Optimi takuu

8,93snt/kWh

Onko Sinulle erityisen tärkeää sähkön hinta mahdollisimman pitkälle tulevaisuuteen? Optimi takuu -sopimuksen tarjoushinta perustuu aina sen hetkisiin tukkuhintoihin ja elää sen mukana. Sopimuksen tehtyäsi Sinun ei tarvitse kantaa huolta markkinahintojen muutoksista, vaan sähkösi hinta pysyy samana tapahtui markkinoilla mitä tahansa. Sopimus on 24kk määräaikainen.

Kuukausimaksu 4,50
Pörssihintaista sähköä kuukausi kerrallaan

Optimi kuukausi

6,61snt/kWh

Etsitkö sähkösopimusta, jossa sähkön hinta ei vaihtele tunneittain, mutta et myöskään halua sitoutua kiinteään sopimukseen kahdeksi vuodeksi kerrallaan? Optimi kuukausi voi silloin olla sopimus juuri Sinulle! Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva.

Kuukausimaksu 4,50
Markkinahintaista sähköä vaivattomasti

Oiva

9,49snt/kWh

Etsitkö sähkösopimusta, joka olisi mahdollisimman helppohoitoinen, mutta silti seuraisi markkinahintojen kehitystä? Oiva-sopimuksemme hinta päivittyy automaattisesti tukkuhintojen kehityksen mukaan, jolloin sopimuksesi sähkön hinta pysyy ajan tasalla koko ajan. Alle 2500 kWh vuosikäyttöön. Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva.

Kuukausimaksu 2,44
Huoletonta markkinahintaa isompaan käyttöön

Oiva plus

8,48snt/kWh

Etsitkö mahdollisimman huoletonta sähkösopimusta, jonka hinta seuraa automaattisesti markkinahintoja neljännesvuosittain? Oiva plus -asiakkaana sinun ei tarvitse sitoutua pitkiin määräaikaisuuksiin, sillä sähkön hinta on ajan tasalla vaivatta koko ajan. Yli 2500 kWh vuosikäyttöön. Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva.

Kuukausimaksu 4,50
Kuurnan voimalaitos ylhäältä kuvattuna
Kuurnan voimalaitos ylhäältä kuvattuna

Joissakin asioissa sitä vain on helppo valita vastuullisesti, kuten sähkössä

Sähköä myy moni, mutta vain yhden nimessä on Pohjois-Karjala. Olemme Pohjois-Karjalan kuntien omistama sähköyhtiö, joten tiedät tarkkaan, keneltä sähkösi ostat ja minne eurosi päätyvät. 

Pohjois-Karjala on meille alueeseen kiintyneille paras paikka kaikkine rosoineen ja ruusuineen, mutta se voi olla myös pelkkä leppoisa mielentila ja auvoinen ajatus. Olemme rennosti sitä mitä olemme, joten sinunkaan ei tarvitse ujostella sähkösopimuksen teossa, asutpa sitten vaikka Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Joensuussa, Oulussa, Utsjoella tai ihan missä tahansa.

Vastuullinen oleminen on meistä vastustamatonta, niinpä voit valita kaikkiin sähkösopimuksiimme uusiutuvan ja alkuperätakuumerkityn tuuli- tai vesivoiman.

Tutustu Pohjois-Karjalan Sähköön

Muuttajan muistilista

Muutto voi olla yksi innostavimmista asioista ihmisen elämässä, mutta samalla myös yksi stressaavimmista.

Mutta ei hätää, yksi asia kerrallaan hoitoon, niin kohta kaikki on hoidettu ja asuminen jatkuu uudessa kodissa.

Muuttajalle

Etkö ole vielä PKS:n asiakas?