Optimi kuukausi -sähkösopimus

Kuukausittain päivittyvää markkinahintaa

Optimi kuukausi -sopimuksen sähkön hinta lasketaan suoraan sähköpörssin hinnoista. Se sopiikin Sinulle, jos arvostat mahdollisuutta ostaa sähköä nopeasti markkinahintojen muutoksiin reagoivalla sopimuksella, mutta haluat välttää samalla suurimmat hintaheilahtelut ja pitkien sopimusten riskit. Lue lisää Optimi kuukauden hinnoittelusta.

Miksi valita Optimi kuukausi -sopimus?

Hyödynnät sähköpörssin hintatason tarkasti

Sopimus on voimassa toistaiseksi

Seuraa sähkönkäyttöäsi helposti OmaPKS-palvelussa

Optimi kuukausi -hinnat

Hinta päivittyy kuukausittain sähkön markkinahintatason mukaan.

Voit saada halutessasi lisää ennustettavuutta sähkölaskuusi ja valita milloin tahansa myös pidemmän takuuhintaisen sopimusjakson.

tämä on alt-text
tämä on alt-text

Kuukausi kerrallaan

Sähkön hinta elää ja hengittää pörssissä kysynnän ja tarjonnan tahtiin. Kun sähköstä on kysyntää enemmän kuin tarjontaa, hinta pyrkii nousemaan ja päinvastoin. Varsinkin tuulivoimakapasiteetin voimakas kasvu on lisännyt sähkön päivänsisäistä hintavaihtelua.

Jos tuntikohtainen hinnoittelu tuntuu Sinusta liiankin levottomalta ja sitoutuminen kahdeksi vuodeksi kiinteään sähkön hintaan liian suurelta riskiltä, voi olla hyvä vaihtoehto ostaa sähköä kuukausittain pörssihinnan mukaan hinnoiteltuna.

Optimi kuukausi -sopimuksen uudet hinnat julkaistaan edeltävän kuukauden puolessa välissä ennen hinnanmuutoksen voimaantuloa. Uudet hinnat ilmoitetaan nettisivuillamme pks.fi/optimi sekä tekstiviestinä asiakkaillemme, joiden puhelinnumero on tiedossamme. Voit tarkistaa omat tietosi OmaPKS-asiointipalvelussamme

Optimi kuukausi -sopimuksen hinta päivittyvät kaksitoista kertaa vuodessa kuukausittain.

Tee Optimi kuukausi -sähkösopimus

Usein kysyttyä Optimista