5.1.2019

Miksi salkunhoito sopii suureen sähköntarpeeseen hyvin

Yrityksen sähkönhankintaa voivat ohjata useat eri tarpeet. Joillekin yrityksille tärkeintä on kustannusten ennakoitavuus, kun taas joillekin tärkeintä on mahdollisimman edullinen sähkön hinta. Yhteistä kaikilla ostajilla on, että he haluavat heidän tarpeisiinsa mahdollisimman sopivan ja ymmärrettävän sähkönhankintamallin.

Salkunhoitopalvelun tavoitteena on lähtökohtaisesti aina hankkia asiakkaan käyttämä sähköenergia mahdollisimman alhaiseen hintaan. Salkunhoitopalvelumme tuottavuus asiakkaalle perustuu tarkkaan yrityskohtaiseen tarvekartoitukseen, jonka jälkeen valitsemme yrityksen tarpeisiin parhaiten soveltuvat finanssimarkkinoiden tuotteet. Sen jälkeen laadimme yhdessä sähkölle hinnankiinnitysstrategian, jota sovelletaan aina markkinatilanteen mukaisesti. Tämän jälkeen valitaan vielä asiakkaalle soveltuvimmat raportointipalvelut ja laskutusvaihtoehdot. Salkunhoidon käynnistäminen vaatii siis muutaman työvaiheen ennen käynnistämistä ja siksi se sopiikin parhaiten yrityksille ja yhteisöille, joiden sähkönkäyttö on yli 1000 MWh vuodessa.

Sähkönhankinnan ammattilaiseksi tulee, kun tekee työtä sähkömarkkinoiden parissa paljon, joka päivä ja kauan aikaa. Ammattilaisuudesta on yleensä se hyöty, että näkemyksen kasvaessa huonoja ratkaisuja tulee aina vaan vähemmän. Näkee metsän puilta. Yritysasiakkaan sähkönhankintavastuullisella ei useinkaan ole mahdollisuutta käyttää kaikkea työaikaansa sähkömarkkinoiden tutkimiseen ja eri vaihtoehtojen miettimiseen.

Juuri sen vuoksi me olemme olemassa – teemme sähkön ostamisen helpommaksi, pienennämme sen riskejä ja parannamme sen myötä yrityksesi tuloksentekomahdollisuuksia.

Palvelumalli räätälöidään aina asiakaskohtaisesti ja asiakkaan tarpeiden mukaan. Kun sähkömarkkinoiden mahdollisuudet tämän myötä kirkastuvat ja yhteinen toimintamalli kehittyy, kasvavat myös salkunhoidon hyödyt: hankintaprosessi tehostuu ja tuloksellisuus kasvaa. Jatkossa tulemme kertomaan lisää salkunhoitoon liittyvistä mahdollisuuksista. Kerromme miten sinä ja yrityksesi hyödytte tarjoamistamme palveluista. Pysy kuulolla!


Tarek Meriläinen

Myyntipäällikkö, suurasiakasmyynti tarek.merilainen@pks.fi