30.10.2018

Oma salkunhoitaja yrityksen sähkön hankintaan

Suurimmat sähkönkäyttäjät voivat hyödyntää energiayhtiön yksilöityjä ratkaisuja yrityksen sähkönhankintaan. Esimerkiksi sähköä yli 1000 MWh vuodessa käyttävät asiakkaat voivat saada salkunhoitopalvelun ja oman salkunhoitajan paikkakunnasta riippumatta. Mutta mitä yrityksenne hyötyisi salkunhoitopalvelusta? Entä mitä lisäarvoa oma salkunhoitaja toisi juuri sinulle?

Toimivan ja yksilöidyn salkunhoitopalvelun hyödyt huomaat sähkönhankinnan helpottumisena sekä energiakustannusten hallinnassa. Poimin tähän sinulle muutaman faktan, jotka ovat osoittautuneet kokemuksemme mukaan toimiviksi ja yritysten sähkönhankintaa helpottaviksi tekijöiksi.

Näin hyödyt omasta salkunhoitajasta

 1. Voit keskittyä yrityksen omaan ydinliiketoimintaan

  Salkunhoitajasi seuraa alati sähkömarkkinoita ja pitää aktiivisesti yhteyttä asiakkaaseen. Salkunhoito mahdollistaa räätälöidyn ratkaisun, joka mitoitetaan kunkin asiakkaan toimintaan sopivaksi. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että salkunhoitaja pitää sinuun yhteyttä niin usein kuin sinulle sopii ja ainakin silloin, kun markkinoilla tapahtuu jotain tärkeää. Voit siis keskittyä tehokkaasti yrityksesi ydinliiketoimintaan.

 2. Pääset hyödyntämään tukkumarkkinoiden mahdollisuudet

  Salkunhoitajasi tuntee markkinoiden kiemurat ja monimutkaisemmatkin tuotteet. Hän osaa etsiä juuri sinulle sopivimman mallin sähkön hinnan suojaamiseen tai suojaamatta jättämiseen. Hän on asiantuntija omalla alallaan.

 3. Osa yrityksesi riskienhallintaa

  Sähkön hinta on vaihdellut vuosien varrella paljonkin. Salkunhoitaja miettii yritykseesi sopivan strategian myös riskienhallinnallisesta näkökulmasta. Tällöin suojaamisen aikajänne on ratkaiseva tekijä, se kartoitetaankin aina yrityskohtaisesti.

 4. Fyysinen sähkö ja salkunhoito samasta paikasta

  Ja koska sähkönhankinta perustuu myös mahdollisimman edulliseen hintaan, kustannustehokkainta on hankkia sekä fyysinen sähkö että salkunhoito yhdestä paikkaa. Tällöin et maksa ylimääräisiä kuluja. Tuttu salkunhoitaja hoitaa asiat puolestasi ja voit olla häneen yhteyksissä tarvittaessa.

 5. Salkunhoitaja on sinun puolellasi – tavoitettavuus on tärkeää

  Kun salkunhoitaja hankkii sähköä sinulle mahdollisimman edullisesti markkinoilta, hän hyötyy edullisesta hinnasta itsekin. Salkunhoitaja istuu kanssasi samalla puolella pöytää. Tavoitat hänet helposti sähköpostitse ja puhelimitse ja voit olla häneen yhteydessä kaikissa sähkönhankintaan liittyvissä asioissa. Helppoa eikö totta?

Jos salkunhoitopalvelu kiinnostaa, niin kerromme mielellämme lisää koko Suomen kattavista palveluistamme.

Yhteystietomme ja lisätietoja löydät sivuiltamme: PKS Salkunhoito


Anne Nyyssönen

avainasiakaspäällikkö anne.nyyssonen@pks.fi