27.2.2020

PRIIMAPLUS Kompensoidaanko tänä vuonna yhdessä yrityksesi sähkön käytön päästöt?

Pohjois-Karjalan Sähkön syntysanat lausuttiin 75 vuotta sitten, kun maakuntaan haluttiin oma sähköyhtiö tuomaan sähkön tarjoamat mahdollisuudet kaikkien ulottuville. Tänä vuonna juhlimme yhtiön pitkää ikää vastuullisissa merkeissä. Haluamme tarjota kaikille halukkaille asiakkaillemme sähkön päästöttömänä ilman lisäkuluja.

Uusiutuvalla energialla tuotettu sähkö tämän vuoden ajan veloituksetta

Ajan saatossa sähköstä on tullut erottamaton osa ihmisten arkea ja yritystoiminnan perustekijä. Myöskään yrityksissä lisäarvoa ei synny ilman energian käyttöä. Kehityksellä on myös kääntöpuolensa ja jokainen käytetty kilowattitunti kuormittaa ilmastoa. Nyt olemme siirtymässä vastuullisen sähkön käytön aikakauteen, jossa sähkön käyttäjien omat valinnat nousevat ratkaisevaan rooliin.  Haluamme yhdessä asiakkaidemme kanssa vaikuttaa siihen, että myös tulevien sukupolvien on hyvä elää ja yrittää.

Sähköpörssin sekasähkön käyttäminen tuottaa yhden gigawattitunnin osalta 270 tonnia hiilidioksidia ilmakehään, mikä vastaa noin sadan omakotitalon vuosittaisia päästöjä. Yksi yritys ei vielä maailmaa pelasta, mutta kun mukaan saadaan yhä useampia, alkaa sillä jo olla laajempaakin merkitystä. Tässäkin pätee tuttu luonnonlaki: muutos alkaa yhdestä, vaikutus syntyy meistä kaikista.

Juhlavuotemme kunniaksi voit nyt vaihtaa käyttämäsi sähköenergian uusiutuvaksi energiaksi tämän vuoden ajaksi ilman lisämaksua. Valittavanasi on vesi- ja tuulivoimalla tuotettu sähkö, joilla on alkuperätakuumerkintä.

Jos yritykselläsi on Priimaplus-sähkösopimus, saat edun käyttöösi kirjautumalla Live-palveluun ja tekemällä valinnan siellä. 

Täällä kerron, miten alkuperän valinta onnistuu,  ja jos ei onnistu, asiakaspalvelumme auttaa mielellään numerossa 013 2663 100.

Mikäli yritykselläsi ei vielä ole Priimaplus-sopimusta, voi pyytää tarjouksen tästä. Sama etu koskee uusia asiakkaitamme.

Ennen maksuttoman vuoden päättymistä olemme yhteydessä ja kerromme mikä merkitys valinnallasi on ollut. Tiedustelemme siinä yhteydessä, haluatko jatkaa päästöttömän sähkön käyttämistä normaalin hinnoittelun mukaisesti vai jatkaa sekasähköllä. Ilman etua alkuperämerkityn sähkön markkinaehtoinen lisämaksu olisi tällä hetkellä noin 0,08 snt / kWh.

Tässä linkki sivustoon, jossa on kerrottu asiasta tarkemmin. Sivun alareunassa on myös tallennettavissa logo, jos haluatte käyttää sitä markkinoinnissanne.

https://pks.fi/sahkotarjoukset/yrityksille/salkunhoito/pks-75-juhalavuoden-etu-yritysasiakkaillemme/

Pyydä tarjous