2.7.2019

PRIIMAPLUS PKS toivottaa mukavaa kesää! Tässä vuoden suosituimmat asiantuntija-materiaalimme kesälukemiseksi

Kesä ja lämpö ovat täällä! PKS toivottaa mukavaa kesää asiakkaille ja blogin lukijoille. Kokosimme sinulle yhteen tämän vuoden suosituimmat asiantuntijamateriaalimme, jotka auttavat perehtymään yrityksesi sähkön hankintaan ja sopimusten vertailuun. Mukavia lukuhetkiä!

Pörssisähkö-suomi sanakirja

Aiheuttaako sähkösanasto vaikeuksia? Onko sähkönmyyjästä vaikea saada selkoa, kun puheessa vilisee vieraita termejä ja outoja sanoja? Ota avuksi pörssisähkö-suomi sanakirja! Siitä löydät määritelmät niin pörssisähkölle, spot-hinnalle kuin hinnankiinnityspalvelulle. Pian ymmärrät sähkönmyyjäsi puheesta enemmän!

Hinnankiinnitys – mitä se on?

Pörssisähkön ostajat tietävät, että välillä sähkön hinnat heiluvat. Mutta tiesitkö, että hintaa voi myös vakauttaa menettämättä pörssisähkön hyviä ominaisuuksia? Se tapahtuu tekemällä hintakiinnityksiä. Lue täältä, miten hintakiinnitykset toimivat. Jos hintakiinnitykset vielä tämän jälkeen askarruttavat, kannattaa tutustua myös toiseen blogiartikkeliimme, jossa listasimme vastaukset 5 yleisimpään kysymykseen hintakiinnityksistä

Leipuri käyttää sähköä aamuyöllä ja hyötyy siitä

Leipuri Hiiva on kilpailuttamassa sähkösopimusta Kumputielle ja kiinnostuu pörssisähköstä, koska sen hinta määräytyy joka tunnille kysynnän ja tarjonnan mukaan. Niinpä Leipuri Hiiva voi ajoittaa leipomonsa suurimman sähkönkulutuksen aiheuttavat toimenpiteet vuorokauden halvimmille tunneille ja säästää tuntuvasti rahaa. Lue lisää leipomon sähkönkäytön optimoinnista täältä

Tutustu myös Heinosen Leipomon tarinaan, jossa yrittäjät Petri Halonen ja Hannu Voutilainen kertovat, miten Priimaplus-sopimus auttoi Heinosen Leipomoa saavuttamaan 4000€ vuosisäästön.

Opas yrityksen sähkönhankintaan

Suosituin oppaamme tarjoaa vinkkejä kustannustehokkaan sähkösopimuksen valintaan. Opas vertailee määräaikaista ja pörssisähkösopimusta yrityksen näkökulmasta, jotta tiedät, millainen sähkösopimus yrityksenne kannattaa valita. Lue täältä, miten pörssisähkö eroaa kiinteähintaisesta, määräaikaisesta sopimuksesta ja miltä pörssisähkön hintakehitys näyttää. 

Opas taloyhtiön energia-asioihin

Oletko isännöitsijä ja kaipaat apua taloyhtiön energiatehokkuuden ja asumismukavuuden parantamiseen? Lue isännöitsijöille kirjoitettu oppaamme, jossa Kiinteistöliitto ry:n energia- ja ilmastoasioiden johtava asiantuntija sekä OP-Kiinteistökeskus Oy:n isännöintipäällikkö kertovat aiheesta. Saat tietoa mm. taloyhtiön lämmitysremontista, lämmityksen älykkäästä ohjauksesta ja sähköautojen latauspisteiden hankinnasta. Lue lisää täältä.

Jäikö tiedonnälkä? Käy tutustumassa myös muihin blogisisältöihimme sekä maksuttomiin asiantuntijaoppaisiin.