10.8.2023Juha Pakarinen

PRIIMAPLUS Priima Live tutuksi, osa 1: Käytöt ja kustannukset

Priima Live on Priima- ja Priimaplus-sopimusten sydän. Priima Livessä sähkömarkkinat ja yhdistyvät juuri sinun sähkönkäyttöösi ja voit tarkastella kulutustietojasi ja sähkön hintaa jopa tuntitasolla. Lisäksi voit tutkia tulevia sähkön hintoja, tehdä hintakiinnityksiä ja vaikkapa valita sähkön alkuperän. Kyselymme mukaan tyytyväisimmät asiakkaamme käyttävät Priima Liveä aktiivisesti. Tässä kirjoitussarjassa tutustutamme sinut palvelun eri toiminnallisuuksiin. Kokeile sinäkin!

Kirjautuminen

Priima Liveen palveluun kirjaudutaan OmaPKS:n kautta >>. Kirjaudu sisään omilla käyttäjätunnuksillasi. Voit pyytää uuden salasanan ja käyttäjätunnuksen sähköisesti, mikäli vanha tunnus ei muistu mieleen. Jos kirjautuminen ei sittenkään onnistu, asiakaspalvelumme auttaa mielellään.

Kirjautumisen jälkeen näet yhteenvedon vuoden sähkönkäytöstäsi. Live-palveluun pääset klikkaamalla "Priima Live" sivun yläreunassa.

Käytöt ja kustannukset

Käytetyin sivusto Livessä on Käytöt ja kustannukset. Tällä sivulla näet jokaisesta sähkön käyttöpaikastasi tuntitasolla milloin ja kuinka paljon käyttöpaikassasi kuluu sähköä ja paljonko se juuri sillä tunnilla maksaa. Pääset yksityiskohtaisesti käsiksi hintoihin, joista sähkölaskusi muodostuu. Käytöt & kustannukset -sivulle pääset helposti valitsemalla kyseisen välilehden Priima Liven etusivulta.

Tällä sivulla näet yhdellä silmäyksellä haluamasi ajanjakson kokonaistilanteen sähkönkulutuksen ja kustannusten osalta.

Pääset myös porautumaan tarkemmin sopimukseesi sisältyvään kulutusvaikutukseen.

Tervetuloa tutustumaan omaan sähkönkäyttöösi ja koukuttumaan!

Yritysasiakaspalveluumme auttaa Priima Liveen kirjautumisessa: yritysasiakaspalvelu@pks.fi tai puh. 013 266 3700 (ma-pe klo 9-16)!

Priima Live tutuksi -sarjan osat: 

  1. Käytöt ja kustannukset (tämä teksti)

  2. Hintakiinnityksen tekeminen

  3. Hintavahdin ja kiinnitysautomaatin käyttö

  4. Sähkön alkuperän valinta

Juha Pakarinen
Myyntipäällikköjuha.pakarinen@pks.fi