15.5.2024

Kiekko-Poikien kotihallin nimeksi PKS Areena

Joensuun Kiekko-Pojat ja Pohjois-Karjalan Sähkö ovat solmineet pääyhteistyökumppanuuden. Sopimuksen myötä myös uuden Mehtimäellä sijaitsevan jäähallin nimi on PKS Areena. Kiekko-Poikien ja PKS:n sopimus on kestoltaan viisivuotinen. Joensuun Kiekko-Pojat tulee pelaamaan ensimmäisen kotiottelunsa uudessa PKS Areenassa 5.12 joulukuussa 2024.

Jäähalli on ollut PKS Areenan nimellä jo vuodesta 2017 mittavaan jäähalliremonttiin saakka. Pitkäjänteinen yhteistyö maakunnan nimekkäimmän jääkiekkojoukkueen kanssa on tärkeä osa Pohjois-Karjalan Sähkön tavoitetta tukea pohjoiskarjalaista urheilua, kulttuuria ja harrastustoimintaa ja sitä kautta vahvistaa täkäläistä elinvoimaa ja hyvinvointia.

- PKS brändin ytimessä yhteistyön merkitys nähdään suurena voimavarana, joka kantaa hedelmää pitkälle ja luo hienoja yhteisöllisiä kokemuksia. Urheilu on tästä hyvä esimerkki. Haluamme olla läsnä siellä missä asiakkaammekin ovat, niin arjessa kuin vaikkapa jäähallin katsomossa, kertoo PKS Sähkökaupan liiketoimintajohtaja Tomi Turunen.

Kiekko-Poikien manageri Jaakko Lipponen on samaa mieltä Turusen kanssa paikallisen yhteistyön merkityksestä seuran kannalta.

- On loistavaa saada yksi Pohjois-Karjalan ykkösbrändeistä pääyhteistyökumppaniksemme ja myös kotiareenamme nimeksi. Tämä yhteistyösopimus on hieno jatko pitkälle kumppanuudelle, iloitsee Lipponen.