28.4.2022

PKS Sähkönsiirrolle omat viestintäkanavat

Pohjois-Karjalan Sähkö -konsernissa sähköverkoista ja sähkönsiirrosta vastaava yhtiö, PKS Sähkönsiirto Oy on ottanut käyttöönsä omat viestintäkanavat. Aikaisemmin sähköverkkoon ja sähkönsiirtoon liittyvistä asioista viestittiin Pohjois-Karjalan Sähkön kanavissa yhdessä PKS Sähkökaupan ja PKS-konsernin kanssa. Nuo kanavat toimivat jatkossa PKS Sähkökaupan ja PKS-konsernin viestinnässä.

PKS Sähkönsiirto on ottanut käyttöön omat nettisivut osoitteessa www.pkssahkonsiirto.fi sekä sosiaalisen median kanavat. Painettua ja asiakkaille koteihin jaettavaa Kymppi-asiakaslehteä tehdään edelleen yhdessä Pohjois-Karjalan Sähkön kanssa. Myös PKS Sähkönsiirron asiakaspalvelu toimii entiseen tapaan.

Uudistuksen taustalla on tarve oman viestinnän selkeyttämiseen ja tehostamiseen.

– Ihmisillä menevät usein sekaisin sähkönsiirto ja sen myynti, eikä se ole heidän syynsä. Omien kanaviemme kautta pystymme viestimään selkeämmin toiminnastamme ja avaamaan ihmisille sitä työtä, mitä meillä päivittäin tehdään sähkönjakelun turvaamiseksi ja sen laadun parantamiseksi, PKS Sähkönsiirron viestintäpäällikkö Ville Moilanen perustelee.

Omien kanavien myötä PKS Sähkönsiirto tehostaa viestintäänsä ja ryhtyy tuottamaan sisältöä säännöllisemmin.

– Sähkönsiirrosta ollaan erittäin kiinnostuneita häiriöiden aikana, eli silloin, kun se ei toimi. Nyt on tarkoitus herättää tuota kiinnostusta myös sille ajalle, jolloin se toimii. Esimerkiksi someen on suunnitteilla kaikkea jännää, Moilanen vihjaa.

Punainen logo päivittyy vihreäksi

PKS Sähkönsiirto ottaa osana viestinnän uudistamista logossaan käyttöön uuden värin. PKS Sähkönsiirron logon uutena värinä on Pohjois-Karjalan Sähkö -konsernin ilmeessä tehostevärinä ollut vihreä, joka kantaa nimeä Kolin Siimes. Aikaisemmin PKS Sähkönsiirron logo oli punainen, kuten PKS-konsernin logokin.

– Tavoitteena on, että asiakkaat erottaisivat helpommin, että milloin he asioivat PKS Sähkönsiirron ja milloin PKS Sähkökaupan tai PKS-konsernin kanssa. Meille Kolin siimeksen vihreä sopii erinomaisesti, koska iso osa sähköverkostamme kulkee vihreän metsän reunoilla tai keskellä, Moilanen kertoo.

PKS Sähkönsiirron uusi logo otetaan käyttöön ensin sähköisessä viestinnässä. Lomakkeisiin, työasuihin ja toimitiloihin ilme päivittyy vaiheittain kuluvan vuoden aikana.