Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Saako hyvä asiakaspalvelu hymyn huulillesi? Nautitko johtamisesta ja saatko ihmiset innostumaan? Me Pohjois-Karjalan Sähköllä Joensuussa kaipaamme joukkoomme innokasta ja osaavaa

ASIAKASPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

luomaan 88 000 asiakkaallemme erinomainen asiakaskokemus.

Tehtävässäsi vastaat monikanavaisen asiakaspalvelumme laadusta sekä palveluiden kehittämisestä asiakastarpeiden mukaisesti tiiviissä yhteistyössä konsernin eri liiketoimintojen kanssa . Toimit esihenkilönä 12 asiakaspalvelun ammattilaiselle. Asetat tiimillesi tavoitteita sekä tuet ja kannustat heitä itsenäisessä työskentelyssä. Vastaat myös henkilöstösi osaamisesta sekä osaamisen kehittämisestä. Asiakkaiden lisäksi tehtävässä on laaja verkosto sisäisiä ja ulkoisia sidosryhmiä, joiden kanssa yhdessä luomme edellytykset erinomaisen asiakaskokemuksen toteutumiselle.

Odotamme, että sinulla on positiivista työotetta sekä aitoa asiakaspalveluasennetta. Esihenkilönä on tärkeää, että sinulla on kykyä johtaa omaa ja tiimisi työtä sekä innostaa ja inspiroida muita. Kommunikoit sujuvasti suomen lisäksi englanniksi ja  pohjalla sinulla on kaupallisen alan koulutus sekä aiempaa kokemusta esimiestyöstä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset tehtävät koko ajan kehittyvällä toimialalla. Konsernimme liiketoimintojen erilaisuus tuo tehtävään mukavaa vaihtelua. Haluamme, että meillä kaikilla on into jatkuvaan oppimiseen ja ammatilliseen kehittymiseen, siksi kannustamme ja luomme siihen edellytyksiä. Olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Hannu Roivas, 050 3734 718 tai hannu.roivas@pks.fi.

Tule mukaan asiakaspalvelun positiiviseen ja jatkuvasti kehittyvään tiimiin tekemään vastuullisesta sähkön käytöstä vastustamatonta.

Tee hakemuksesi jo tänään tai viimeistään 3.6.2022 täällä

 

Pohjois-Karjalan Sähkö tunnetaan reiluna ja asiantuntevana energia-alan palveluyrityksenä. PKS-konsernin liikevaihto on noin 170 milj.€ ja meillä työskentelee 340 henkilöä. Konsernissa on neljä hyvin erilaista liiketoimintoa, joista PKS Sähkökauppa myy ja kehittää ainutlaatuisia sähköenergiapalveluja ympäri Suomen henkilö- ja yritysasiakkaille. Monipuolisista vekkopalvelusta Pohjois-Karjalassa ja osassa Itä-Savoa vastaa PKS Sähkönsiirto Oy. Sähköntuotanto huolehtii kymmenen oman vesivoimalaitoksen vastuullisesta tuotannosta ja Enerke Oy puolestaan tarjoaa sähkönjakelujärjestelmien palveluita laajalla alueella Suomessa.

 


Tytäryhtiömme Enerke Oy:n avoimet työpaikat ovat osoitteessa enerke.fi/meille-toihin/avoimet-tyopaikat/

Jätä halutessasi avoin hakemus alla olevasta linkistä, niin otamme sinut huomioon seuraavissa sopivissa hauissa.

Avoin hakemus

Voit jättää meille avoimen työhakemuksen täällä

 


Työnhakijat – Tietosuojaseloste Pohjois-Karjalan Sähkö Oy ja PKS Sähkönsiirto Oy