Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Haemme Pohjois-Karjalan Sähkö Oy:lle Joensuuhun

toimitusjohtajaa


johtamaan ja kehittämään vakavaraista energia-alan konsernia.

Tärkeimpiä vastuitasi konsernin emoyhtiön johtamisen lisäksi ovat yhteistyö tytäryhtiöiden johdon kanssa sekä yhteydenpito konsernin kunnallisten omistajien, sidosryhmien ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Pohjois-Karjalan Sähkön toimitusjohtaja on eläköitymässä vuoden 2021 aikana. Uutena toimitusjohtajana sinun tehtäväsi on emoyhtiön johtaminen ja koko konsernin kehittäminen sekä tuloksen varmistaminen alan muuttuvassa toimintaympäristössä. Osallistut tytär- ja osakkuusyhtiöiden hallintoon sekä edustustyöhön suurimpien asiakkaiden parissa. Toimitusjohtajana sinulla on merkittävä rooli Pohjois-Karjalan alueella. Annat yhtiölle kasvot, viestit yrityskuvasta ja vastuullisesta toiminnasta sekä verkostoidut yhtiön sidosryhmien kanssa.

Menestyminen tehtävässä edellyttää sinulta kykyä toimia liiketoimintojen ja tytäryhtiöiden osaavien johtajien esimiehenä ja sparraajana, sekä luottamuksellisen suhteen rakentajana omaan hallitukseen. Yhtiön vakaasta perustasta ja toiminnan jatkuvuudesta huolehtiminen sekä pitkäaikainen sitoutuminen Pohjois-Karjalaan ovat osa menestystäsi.

Edellytämme sinulta näkemyksellisyyttä ja kykyä tarkastella energia-alaa strategisesti ja pitkäjänteisesti. Olet johtanut yhtiötä tai liiketoimintaa menestyksekkäästi, ja sinulla on edellytykset toimia yli 300 henkilöä työllistävän konsernin johdossa. Energia-alan liiketoiminnan osaaminen sekä erityisesti sähkökaupan ja -tuotannon tuntemus ovat tärkeitä. Sähkönsiirron ja verkkorakentamisen tuntemus on eduksi. Koulutuksesi on mielellään korkeakoulututkinto. Suomen kielen lisäksi englannin kielitaitosi on sujuva. Toimitusjohtajatehtävän ehdottomana edellytyksenä on sijoittuminen Joensuun seudulle.

Saat johdettavaksesi vakavaraisen ja hyvin johdetun konsernin, johon sen kuntaomistajat ovat tiiviisti sitoutuneita. Konsernin monipuoliset liiketoiminnat, tyytyväinen henkilöstö sekä avoin yhteistyö hallituksen kanssa antavat vahvan tuen tehtävässä menestymiseen. Sijaintipaikkana Pohjois-Karjala tarjoaa hyvät olosuhteet harrastuksille, liikunnalle, kulttuurille ja luonnossa liikkumiselle. Näiden lisäksi myös puolison työmahdollisuudet sekä lasten opiskeluvaihtoehdot ovat hyvät.

Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalin konsultit Kari Hausen (1.3.2021 jälkeen) 050-374 3504 ja Juha Laurila puh. 044-975 7848. Jätä ansioluettelosi, hakemuksesi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 21.3.2021 mennessä osoitteessa https://www.mercuriurval.com/fi-fi/opportunity/?jobadid=63950&refno=

 


 

Haemme Pohjois-Karjalan Sähkölle Joensuuhun

kirjanpitäjää

Tehtäviisi kuuluvat PKS-yhtiöiden kirjanpidon ja ostoreskontran tehtävät, tilinpäätöksen laatiminen sekä verotukseen liittyvät asiat.

Olet etsimämme henkilö, mikäli kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja luontainen työskentelytapasi perustuu sujuvaan yhteistyöhön. Olet taloushallinnon ammattilainen, työskentelet asiakaslähtöisesti ja omaat myönteisen kehitysasenteen. Tehtävässä menestyminen edellyttää kaupallista koulutusta sekä kokemusta kirjanpitotehtävistä. Konsernilaskennan kokemus ja sisäisen laskennan tuntemus katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Hannu Roivas, 050 373 4718 tai hannu.roivas@pks.fi

Tervetuloa töihin – meillä pääset osaksi energia-alan tulevaisuutta ja osaavaa joukkoamme.

Tee hakemuksesi jo tänään tai viimeistään 10.3.2021 tämän linkin kautta.

 


 

Haemme Joensuuhun

kahta palveluneuvojaa

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 3.5. – 31.12.2021.

Tehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu ja sähköenergian myynti monipuolisissa palvelukanavissamme. Kun asiakas soittaa, chattaa, lähettää sähköpostia tai tulee paikan päällä käymään, niin silloin Sinua ja osaamistasi tarvitaan.

Olet juuri sopiva iloiseen joukkoomme, kun sinulla on reipas työskentelyote ja loistavan asiakaskokemuksen aikaansaaminen on vahvuutesi. Odotamme, että sinulla on kaupallinen koulutus ja työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Lisäksi odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä suomeksi että englanniksi.

Ihmisen näköinen työpaikka koostuu kehittyvästä toimialasta, mielenkiintoisesta työstä, ja hurtista työilmapiiristä. Tämä on työpaikka juuri Sinulle, jos haet mahdollisuutta kasvaa ammatissasi, kehittyä ihmisenä ja saada aikaan jotakin, jolla on merkitystä monille. Me tarjoamme siihen parhaat puitteet, Sinun tehtäväsi on luoda oma polkusi.

Lisätietoja voit kysyä palveluesimies Maarit Nuutiselta, 050 3222 601 tai maarit.nuutinen@pks.fi.

Tervetuloa töihin – meillä pääset osaksi energia-alan tulevaisuutta ja osaavaa joukkoamme. Tee hakemuksesi cv:n ja palkkatoivomuksen kera viimeistään 5.3.2021 tämän linkin kautta.

 

 


 

Oletko innostunut valokuvaamisesta, videoiden muokkaamisesta ja asiakasta sykähdyttävien tekstien kirjoittamisesta? Tule meille kesätöihin!

Haemme PKS Sähkönsiirrolle Joensuuhun

kesätyöntekijää viestintätehtäviin

kesä-heinäkuun ajaksi. Keskeiset työtehtäväsi ovat monipuolista sisällön tuottamista mm. valokuvausta, videoprojekteja ja tekstijulkaisujen tekemistä.

Arvostamme innostunutta asennetta, omatoimisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja. Tuemme ja opastamme sinua uuden oppimiseen. Media-alan opinnot antavat sinulle hyvät edellytykset tehtävässä menestymiseen. Tehtävä edellyttää myös ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintävastaava Hanna Laukkanen, p. 040 922 5765 tai sähköpostitse hanna.laukkanen@pks.fi

Tervetuloa töihin – meillä pääset osaksi energia-alan tulevaisuutta ja osaavaa joukkoamme. Tee hakemuksesi cv:n ja palkkatoivomuksen kera viimeistään 1.3.2021 tässä linkissä.

 


 

Haemme PKS Sähkönsiirto Oy:n Joensuuhun

kesäharjoittelijaa verkkopalveluiden myyntiin

Työ on ajalla 1.5.2020 – 31.8.2021.

Keskeisimpiä tehtäviäsi ovat sähköliittyminen ja niihin liittyvien verkkopalvelutuotteiden myynti,  tekninen asiakaspalvelu sekä mittauspalvelu.

Olet juuri sopiva henkilö joukkoomme, kun loistavan asiakaskokemuksen aikaansaaminen on vahvuutesi ja haluat oppia uusia asioita. On tärkeää, että olet aikaansaava tiimipelaaja ja otat jämäkästi myös henkilökohtaista vastuuta sovittujen asioiden eteenpäin viemiseksi. Edellytämme sähkövoima- tai energiatekniikan insinöörin/diplomi-insinöörin opintoja. Hyvät vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi antavat sinulle hyvän mahdollisuuden menestyä tehtävässä.

Panostamme laadukkaaseen perehdyttämiseen, jotta sinulla olisi parhaat mahdolliset eväät menestyä tehtävässäsi. Tule meille kesätöihin: Me autamme sinua kasvamaan vahvaksi osaajaksi osana ammattitaitoista tiimiämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
palvelupäällikkö Raimo Toivanen, puh. 050 5972751, sähköposti: raimo.toivanen@pks.fi

Lähetä hakemuksesi cv:n ja palkkatoivomuksen kera viimeistään 19.3.2021 tästä linkistä.

PKS Sähkönsiirto Oy on maaseutumaisen sähkönjakelun erikoisosaaja. Asiakas on meille ykkönen ja haluamme palvella kaikkia hyvin. 

 


Avoin hakemus

Voit jättää meille myös avoimen työhakemuksen täällä