Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Pohjois-Karjalan Sähkö on tunnettu ja arvostettu energia-alan palveluyritys. Tuotamme päästötöntä energiaa vesi- ja tuulivoimaloissamme. PKS:n sähköntuotannon kivijalkana ovat yksitoista vesivoimalaamme ja lisäksi olemme osakkaana kahdessa tuulivoimayhtiössä. Vesivoima on yksi tärkeimmistä uusiutuvan energian tuotantomuodoista Suomessa ja tuulivoima tukee energiaomavaraisuutta ja kestävää kehitystä. Nämä asiat ovat erittäin tärkeitä meille, ovathan myös Sinulle?

 

Haemme Pohjois-Karjalan Sähkö Oy:n Sähköntuotanto -liiketoimintaan Joensuuhun

 

projektipäällikköä

vastaamaan voimalaitosten kunnossapito- ja investointiprojekteista yhdessä asiantuntijatiimin kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää automaatio- tai sähkövoimatekniikan insinöörin koulutusta, hyvää englanninkielen taitoa sekä matkustusvalmiutta. Arvostamme kokemustasi kansainvälisistä prosessiteollisuuden projektien hoitamisesta. Tehtävässä toimit myös kolmen asiantuntijan hyvänä esimiehenä.

On tärkeää, että olet aikaansaava tiimipelaaja ja luontainen tapasi toimia perustuu sujuvaan yhteistyöhön niin talon sisällä kuin ulkopuolisten kumppaneiden kanssa.

Keskeinen tehtävämme on turvata asiakkaillemme vastuullinen energiantuotanto vuoden jokaisena päivänä, joten olethan tarvittaessa valmis tarttumaan toimeen myös varsinaisen työajan ulkopuolella.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Jari von Becker, 050 4338244 tai jari.vonbecker@pks.fi.

Tervetuloa töihin – meillä pääset osaksi energia-alan tulevaisuutta ja osaavaa joukkoamme.

Tee hakemuksesi jo tänään tai viimeistään 22.10.2021 täällä

 


Avoin hakemus

Voit jättää meille avoimen työhakemuksen täällä

 


Työnhakijat – Tietosuojaseloste Pohjois-Karjalan Sähkö Oy ja PKS Sähkönsiirto Oy