Kesä on soma

Priima 10 vuotta

-ensimmäinen läpinäkyvästi markkinaa seuraava tuntihintainen sähkösopimus, missä on mahdollista tehdä hintakiinnityksiä.

Huraa, jo vuosikymmen omanlaista energiaa ja elämää ihmisten mukana! 10-vuotias Priima on markkinaa seuraava tuntihintainen pörssisähkösopimus, jolla hallitset helposti sähkön käyttöäsi ja kustannuksiasi. Priimassa yhdistyvät pörssisähkösopimuksen ja kiinteähintaisen sopimuksen parhaat puolet: voit hyödyntää pörssisähkön vaihtelevat tuntihinnat tai vaikuttaa sähkön hintaasi tekemällä hintakiinnityksiä. Miten päätätkin, idea on edelleen sama kuin 10 vuotta siitten: tarjota sinulle itsesi näköinen sähkösopimus, joka elää mukanasi jokaisessa hetkessä.

Tutustu tarkemmin

Sähköä ostaessa voi tehdä fiksuja arvovalintoja

Nyt on myös hyvä hetki miettiä, mistä sähkönsä ostaa ja miten se vaikuttaa ympäristöömme. Yksi helpoimmista ekoteoista on valita sähkönsä alkuperäksi uusiutuva energia eli vesi- tai tuulivoima. Voit valita kaikkiin sopimuksiimme GO- eli Guarantee of Origin alkuperämerkityn tuotantomuodon.

Tiesitkö, että vuonna 1945 perustettu PKS on edelleen 100% Pohjois-Karjalan kuntien omistuksessa? Tiedät siis tarkkaan, keneltä sähkösi ostat ja minne eurosi päätyvät. Ne palautuvat takaisin Pohjois-Karjalaan kotimaamme ja sen asukkaiden hyväksi.

Lue lisää

Osallistu kesäkisaan ja voita lomapaketti Vuokattiin

Osallistu PKS Sähkökaupan kesäkisaan 18.8.2024 mennessä antamalla yhteystietosi ja voita 1000 € arvoinen Vuokatin Aatelin lomapaketti. Voittaja voi sopia Aatelin kanssa mieleisensä majoitusvaihtoehdon, ruokailut sekä vapaa-ajanviettopalveluita.

Sähkösopimusasiakkaamme Vuokatin Aateli on perheomisteinen yritys, joka tarjoaa laadukasta majoitusta Vuokatin parhaimmilla paikoilla. Aatelilla on Vuokatin rinnealueella Hotel Aateli Hillside, Nuasjärven rannassa Hotel Aateli Lakeside, sekä erikokoisia lomahuoneistoja ja mökkejä. Lisäksi hotellien yhteydessä toimivat ravintolat sekä Hotel Aateli Hillsidessä yksityiskäyttöön varattava Zen Spa -pienkylpylä.

Etkö ole vielä PKS:n asiakas?