Oiva-yrityssopimukset

Markkinahintaista sähköä vaivattomasti

Oiva -sopimuksissa sähkön hinta päivittyy neljä kertaa vuodessa markkinahintojen mukaan. Näin hintatason muutokset näkyvät nopeammin myös yritysesi sähkölaskulla ja sähkösopimuksesi pysyy aina ajan tasalla. Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva.

Oiva plus on suunniteltu yrityksille, joiden vuosikulutus on yli 2500 kWh, mutta alle 100 000 kWh.

Oiva sopimus on suunniteltu pienempään tarpeeseen, kun yritystoimintasi kuluttaa sähköä alle 2500 kWh vuodessa.

Miksi valita Oiva-yrityssopimus?

Hinta päivittyy vuosineljänneksittäin markkinahintojen mukaan

Vaivaton tapa pitää sähkösopimus aina ajan tasalla

Seuraa sähkönkäyttöäsi helposti OmaPKS-palvelussa

Oiva yrityssopimus -hinnat

Oiva (alle 2500 kWh vuosikäyttöön)

Sopii myös kaksiaikaisesti mitatuille kohteille. Hinta päivittyy neljännesvuosittain sähkön markkinahintatason mukaan. Hinnat alv 0%.

Tuleva hinta julkaistaan viimeistään kuukausi ennen hintajakson alkua. Hinta julkaistaan nettisivuillamme sekä Kymppi-lehdessä.

Oiva plus yrityssopimus -hinnat

Yli 2500 kWh, mutta alle 100 000 kWh vuosikulutukseen.

Hinta päivittyy neljännesvuosittain sähkön markkinahintatason mukaan. Sopimus on voimassa toistaiseksi. Hinnat alv 0%.

Valitse itsellesi sopiva hinnoittelu (yksiaika, päivä/yö, vuodenaika). Vuodenaika -hinnoittelussa talviarkipäivätunteja ovat 1.11.-31.3. ma-la klo 7-22. Päivä/Yö -hinnoittelussa päiväaika on klo 7-22.

Tuleva hinta julkaistaan viimeistään kuukausi ennen hintajakson alkua. Hinta julkaistaan nettisivuillamme sekä Kymppi-lehdessä.

Oivan hinta seuraa sähkön tukkuhintoja

Sähkön hinta on tukkumarkkinoilla tyypillisesti korkeimmillaan vuoden ensimmäisellä ja viimeisellä vuosineljänneksellä, jolloin sähkön kysyntä on suurimmillaan, ja käytössä ovat kalleimmat tuotantotavat. Halvimmillaan sähkö on kesäaikaan, jolloin kysyntä on pienempää, ja edullisesti tuotettua sähköä on enemmän tarjolla.

Halvimman ja kalleimman vuosineljänneksen välinen hintaero on tyypillisesti 10-15 %, joskin eri vuosien välillä on myös vaihtelua. Oiva-sähkösopimuksissa hinta seuraa sähkön tukkumarkkinoiden hintakehitystä neljännesvuosittain ja pysyy näin jatkuvasti ajan tasalla.

Tee Oiva-sähkösopimus yritykselle

Usein kysyttyä Oivasta