Salkunhoito

Yli 1000 MWh vuosikäyttöön salkunhoito

Aktiivista salkunhallintapalvelua

Suurten yrityksen sähkönhankinta on pitkäjänteistä toimintaa, jossa pikavoittojen sijaan saadaan paras hyöty pitkässä juoksussa. Yhteistyö asiakkaan ja PKS:n välillä rakentuu asiantuntijuuden pohjalle, jonka vahvuutena ovat pitkä kokemus ja ehdoton luottamus. Asiakkaalle palkintona on edullinen sähkönhinta.

Palveluumme kuuluu henkilökohtaisen salkunhoitajan asiantuntijapalvelut ilman välikäsiä tai lisämaksuja. Sähkömarkkinoiden asiantuntijamme seuraavat ja analysoivat työkseen sähkön hinnan kehitystä pohjoismaisilla sähkömarkkinoilla ja tekevät asiakkaan kanssa yhdessä laaditun kiinnitysstrategian mukaiset hintasuojaukset mahdollisimman edulliseen hintaan.

Parasta sähkömarkkinaosaamista yrityksesi eduksi

Palvelut räätälöidään yrityksesi tarpeiden ja tavoitteiden mukaisiksi

Seuraa yrityksesi sähkön käyttöä ja kustannuksia helposti

Ota yhteyttä

Myyntipäällikkö

Tarek Meriläinen

0400 148 297
tarek.merilainen@pks.fi

Avainasiakaspäällikkö

Jukka Väyrynen

044 283 0351
jukka.vayrynen@pks.fi

Ammattimaista salkunhoitoa

”Suurten yritysten sähkönhankinnassa parhaat hyödyt saavutetaan pitkäjänteisellä yhteistyöllä.”

Kun valitset meidät, saat käyttöösi  henkilökohtaisen salkunhoitajan ja asiantuntijapalvelut samasta paikasta ilman välikäsiä tai lisämaksuja. Hinnoittelumme on täysin läpinäkyvää ja voit seurata yrityksesi sähkönkäyttöä ja kustannuksia helppokäyttöisessä PKS Extrassa. Yksinkertaisesti: voit keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi ja jättää sähköenergian hankinnan sen lajin ammattilaiselle.

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Tarek Meriläinen
myyntipäällikkö, sähkömarkkina-asiantuntija

Onko yrityksesi vuosikäyttö 100-1000 MWh?