Priima – vaikuta itse sähkösi hintaan

Priima – vaikuta itse sähkösi hintaan

Vaikuta itse sähkösi hintaan

Priima-sopimus on suunniteltu Sinulle, kun haluat sähkösopimukseltasi tarkkaa markkinahintaisuutta ja mahdollisuutta vaikuttaa ostamasi sähkön hintaan myös itse. Priima-sopimuksen sähkön hinta muodostuu tunti tunnilta sähköpörssissä kysynnän ja tarjonnan mukaan. Saat silloin halvimpien hintojen hetket automaattisesti hyödyksesi ja halutessasi lisähyötyjä ohjaamalla esimerkiksi auton lataamista ja muutakin sähkön käyttöä edullisimpiin hetkiin. Aurinkosähkön tuottajana saat tuottamallesi sähkölle parhaan hinnan päivällä ja hyödynnät muun ajan halvimmat tunnit. Halutessasi voit myös vakauttaa sähkön hintaasi tekemällä hintakiinnityksiä tulevaisuuteen. Energiankäyttöäsi ja kustannuksiasi seuraat kätevästi Live-palvelusta.

Miksi valita tavallista älykkäämpi Priima-sopimus?

Sähkön pörssihinnat

Katso tämänhetkinen sähkön pörssihinta ja hintahistoria alla olevasta graafista. Huom. Graafin hinnat esitetty ilman toimitusmaksua (0,293 snt/kWh).Arjen älykkyyttä sähkön käyttämiseen, tuottamiseen ja vastuullisuuteen

Sähkö on joka hetki valmiiksi kilpailutettua, voit vaikuttaa itse sähkösi hintaan ja saada hyötyä kaikista uusista sähkön käytön mahdollisuuksista, kuten itse tuottamastasi sähköstä, sähkön käytön ohjauksesta ja vaikkapa sähköauton omistamisesta. Hinta muodostuu tuntihinnasta ja/tai tekemistäsi hinnankiinnityksistä ja valitsemastasi sähkön alkuperästä.

Priimasta saat itsesi näköisen sähkösopimuksen, jolla hallitset sähkön käyttöäsi ja kustannuksiasi helposti ilman jatkuvaa kilpailuttamisen vaivaa. Voit myös vakauttaa sähkön hintaasi tekemällä hintakiinnityksiä tulevaisuuteen. Sopimus on voimassa toistaiseksi, tai valitsemasi hintakiinnitysjakson loppuun saakka.

Priima-älysähkön hinnoittelu on täysin läpinäkyvää ja muodostuu

Sähköpörssin tuntihinnasta ja/tai tekemistäsi hintakiinnityksistä

Kuukausimaksusta (3.52 €/kk)

Toimitusmaksusta (0.293 snt/kWh)

GO-sähkön lisämaksusta (tuuli +0,1 snt/kWh tai vesi +0,1 snt/kWh)

Enää ei ole aivan yhdentekevää, millaista sähköä käytämme

Jokainen käyttämämme kilowattitunti täytyy tuottaa jollakin energiamuodolla, mutta enää ei ole aivan yhdentekevää, millä tavoin tuotettua sähköä käytämme.

Voit valita Priima älysähköön Guarantee of Origin-alkuperämerkityn tuotantomuodon koko sopimuksellesi tai osalle siitä, jolloin käytät  valintasi mukaan vesi- tai tuulivoimaa.

Omaa sähkönkäyttöäsi ja kustannuksiasi voit seurata helposti netissä Live-palvelussa –  missä ja milloin haluat.