100-1000 MWh vuosikäyttöön Priimaplus

100-1000 MWh vuosikäyttöön Priimaplus

Joko Sinun yrityksessäsi on tavallista älykkäämpi sähkösopimus?

Priimaplus on maailman älykkäin sähkösopimus nykyaikaiselle suomalaiselle yritykselle. Voit seurata yrityksesi sähkönkäyttöä ja kustannuksia sekä hallita sähkösopimustasi kätevästi Live-palvelussa. Tutustu yrityksen Liveen tästä.

Miksi Priimaplus on älykkäämpi kuin tavalliset yritysten sähkösopimukset?

Voit hyödyntää sähköpörssin tarjoamat hintaedut oman yrityksesi hyödyksi  ja halutessasi vakauttaa sähkön hintaa tekemällä hintakiinnityksiä. Ostamasi sähkö on näin joka hetki valmiiksi kilpailutettua ja saat parhaat hyödyt liiketoimintaasi kaikista uusista sähkön käytön mahdollisuuksista, kuten itse tuotetusta sähköstä ja kysyntäjoustosta.

Hinnankiinnityspalvelussamme voit valtuutta pörssisähkön ammattilaisemme tekemään puolestasi hintakiinnityksiä, joiden tavoitteena on varmistaa yrityksellesi ennustettava ja kilpailukykyinen sähkön hinta, eli tuottaa yrityksellesi hintaetua. Hinnankiinnityspalvelu on Priimaplus-asiakkaalle maksuton.

Asiakkaamme kertovat

 

ASIAKASTARINA: HEINOSEN LEIPOMO

”Hintahyötyä varhaisen aamun halvoista tunneista”

Heinosen Leipomon liiketoiminnassa sähkön osuus on merkittävä, joten sähkösopimukseen kannatti paneutua. Priimaplus oli selvästi paras live-palvelunsa ja hintahyötynsä takia.
Heinosen Leipomon kokemuksia Priimaplussasta

 

 

ASIAKASTARINA: INTERSPORT ERÄURHEILU

”Priimaplus upposi meille sukkana sisään”

Intersport Eräurheilu ostaa pörssisähköä tukkuhintaan ja vakauttaa sähkön hintaa tekemällä hintakiinnityksiä lähivuosille.

 

ASIAKASTARINA: KULTTUURIRAVINTOLA KERUBI

”Sähkösopimukselta odotan ennen kaikkea vaivattomuutta”

Legendaarinen kulttuuriravintola Kerubi halusi sähkösopimukselta kilpailukykyistä hintaa, vaivattomuutta ja hyvää palvelua.

Priima-älysähkön hinnoittelu on täysin läpinäkyvää ja muodostuu...

Sähköpörssin tuntihinnasta ja/tai tekemistäsi hintakiinnityksistä*

Kuukausimaksusta (5 €/kk, alv0)

Toimitusmaksusta (0.2 snt/kWh, alv0)

Valitsemasi uusiutuvan GO-sähkön lisämaksusta (valinnainen)

* Voit vaikuttaa sähkön hintaasi myös painottamalla sähkön käyttöä edullisimpien tuntihintojen ajalle (profiilivaikutus).