15.5.2020

PRIIMAPLUS Asiakastarina Neste Niinivaara: “PKS pitää omistaan huolta”

Neste Niinivaaran liikenneaseman omistaja Hannu Hämäläinen arvostaa sähköntoimittajaa, joka toimii aidosti asiakasta varten. “Aina kun otan yhteyttä, niin tunnen heti, että he haluavat palvella juuri minua. Kertovat ja antavat tietoa. Auttavat, oli sähköasia mikä tahansa. Pitävät omistaan huolta”, Hämäläinen sanoo.

Hannu Hämäläinen on joensuulaisen Neste Niinivaaran kauppias ja toiminut aseman yrittäjänä jo yli 25 vuotta. Neste Niinivaaraa hän kuvaa perinteiseksi palvelu- ja liikenneasemaksi, jonka asiakkaat arvostavat reilua ja rehtiä meininkiä. “Meidän vahvuutena on hyvä asiakaspalvelu. Lupausten takana seistään ja asiakasta palvellaan parhaalla mahdollisella tavalla. Taajama-asemana meillä paljon vakituisia asiakkaita, joten palvelun on oltava puheiden mittaista.” 

Neste Niinivaaran kahvioon kokoontuukin päivittäin suuri joukko vakioasiakkaita seurustelemaan ja keskustelemaan päivän polttavista aiheista. “Meidän miesparlamentti ratkoo porukalla yhteiskunnalliset asiat kuntoon jo heti aamutuimaan”, Hämäläinen kuvaa aseman leppoisaa tunnelmaa.

Liikenneasema täyttyy asiakkaista myös erityisesti lounasaikaan. Perinteisen lounasvaihtoehdon lisäksi asema tarjoaa Scanburger-ravintolapalvelut. Aseman palveluihin kuuluvat myös polttonestemyynti, autonpesupalvelut, rengashuolto sekä kärryjen ja autojen vuokraus.

Sähköntoimittajan aitous ja luotettavuus tärkeää

Asiakkaiden aito palveleminen on Hämäläiselle on sydämen asia. Aitous ja luotettavuus ovat tärkeitä periaatteita myös oman aseman asiakas- ja kumppaniyhteistyössä, mistä johtuen Hämäläinen päätyikin valitsemaan sähköntoimittajaksi PKS:n. Neste Niinivaaran sähkömuotona on Priimaplus-pörssisähkö, jossa sähkön hinta vaihtelee markkinoiden kysyntä- ja tarjontatilanteen mukaan. Hämäläinen suosittelee Priimaplus-sopimusta hyvillä mielin myös muille liikenneaseman omistajille. “Taloudellinen ajattelutapa kuuluu yrittäjän arkeen, ja pörssisähkö on mainio ratkaisu liikenneaseman sähkömuodoksi.” 

Priimaplus-sähkösopimus taloudellinen valinta

Hämäläisen mukaan pörssisähkösopimuksen edut tulevat esiin erityisesti pitkällä aikavälillä. “Yrittäjä joutuu ottamaan riskejä tietäen, ettei hyötyä saada aina juuri tällä sekunnilla. Mutta kun on määrätietoinen sopimusvalinnan kanssa ja pitää katseen eteenpäin, niin muutaman vuoden aikajänteellä yritys huomaa valinneensa taloudellisimman vaihtoehdon.” 

Neste Niinivaaran sähkösopimus sisältää kaikille Priimaplus-asiakkaille maksuttoman hinnankiinnityspalvelun, joka auttaa varmistamaan ennustettavan ja kilpailukykyisen sähkön hinnan. Siinä pörssisähkön ammattilaiset kiinnittävät sähkön hintaa osittain tai kokonaan tulevaisuuteen. “Koko juttu perustuu luottamukseen. Luotan täysin PKS:n ammattilaisiin hintakiinnityksessä. Minulle riittää, että he hoitavat asiamme asiantuntevasti ja me voimme keskittyä asemalla muihin tehtäviin.” 

PKS:n toiminnasta hyvä maku

Hämäläisen mukaan Neste Niinivaaralla sähköä kuluttavat eniten autonpesulaitteet, keittiö- ja kylmälaitteet sekä polttoaineen tankkauspiste ja mittarikenttä. “Kesällä kylmälaitteet vievät paljon sähköä ja toukokuussa autonpesu on vilkkaampaa kuin esimerkiksi tammikuussa. Yleisesti kesä on asiakkaiden suhteen vilkkaampi kuin talviaika. Muutoin sesongilla ei ole kovin paljon vaikutusta sähkönkulutukseen meidän asemalla.” 

Neste Niinivaaralla arvostetaan vastuullista energiankulutusta, johon vaikutetaan esimerkiksi kiinnittämällä huomiota laitehankintoihin. “Pidämme laitteet nykyaikaisina ja siten vähän energiaa kuluttavina. Myös valaistukseen pyritään löytämään energiatehokkaimmat vaihtoehdot. Mittarikentän sadat valoputket vaihdettiinkin hiljaittain led-valoiksi”, Hämäläinen kertoo. Energia-asiat ja sähkönkulutuksen hillitseminen kiinnostavat yrittäjää monin tavoin. Hämäläinen onkin tyytyväinen saadessaan omalta sähköntoimittajaltaan monipuolista tietoa pörssisähkön hintatasosta ja sähkönkulutukseen liittyvistä asioista yleisesti. “PKS:n tavasta hoitaa asioita jää aina kaikin puolin hyvä maku.”

Lue lisää huoltoasemien sähkönkulutuksesta

Tutustu infopakettiimme liikenneasemien sähkönkulutuksesta ja kustannuksista. Materiaalista pääset lukemaan, millaisia sähkönkäytön erityispiirteitä huoltoasemilla on ja miten ne tulisi ottaa huomioon sähkösopimusta tehdessä. 

Lataa infopaketti

Kiinnostuitko Priimaplus-pörssisähköstä? Kysy lisää asiantuntijoiltamme tai pyydä tarjous!