20.3.2019

PRIIMAPLUS Heinosen Leipomo – Priimaplus-älysähkö on tuonut mittavia vuosisäästöjä

Petri Halonen ja Hannu Voutilainen toimivat Heinosen Leipomon yrittäjinä Joensuussa. Heinosen Leipomo on 28 työntekijän yritys, joka toimittaa käsin leivottuja tuotteita kauppoihin sekä pyörittää viittä lounaskahvilaa. PKS:n Priimaplus-sopimus on tuonut Heinosen Leipomolle taloudellista hyötyä 4000€ vuodessa.

Vuodessa 4000 euron säästö Priimaplus-sopimuksella

Sähkön hinta on erityisen merkityksellinen asia paljon sähköä kuluttaville yrityksille, kuten leipomoille. PKS:n Priimaplus-sopimus on tuonut Heinosen Leipomolle taloudellista hyötyä 4000€ vuodessa: “Se on merkittävä summa”, Heinosen Leipomon yrittäjä Petri Halonen toteaa.

Heinosen leipomo on ollut PKS:n Priimaplus-asiakkaana nyt kahden vuoden ajan ja he ovat olleet palveluun todella tyytyväisiä. Leipomoille tyypillisesti Heinosen Leipomossa käytetään sähköä paljon öisin, jolloin sähkön hinta on matalampi. “Priima-palvelu sopii meille tosi hyvin. Saatiin merkittäviä säästöjä vuositasolla”, Halonen kertoo.

Toimittajan paikallisuus on Heinosen Leipomolle tärkeää

Paikallisuus on Heinosen Leipomolle tärkeä arvo. Tämä näkyy niin leipomon käyttämissä raaka-aineissa kuin sähköntoimittajan valinnassa: molemmissa suositaan lähialueen tuottajia. “Meille on tärkeää, että maksetut eurot palautuvat omaan maakuntaan, eivätkä lähde ulkomaille tai muualle Suomeen”, Halonen summaa.

PKS on yritys, jolla on kasvot

PKS tuottaa ihmisläheistä palvelua. Heinosen Leipomolla on oma yhteyshenkilö PKS:ltä, joka huolehtii kyseisestä asiakkuudesta. Halonen antaa tästä kiitosta: “Hän tulee tarvittaessa tänne paikan päälle meille kahvilalle tai sitten saadaan tarvittava apu puhelimessa. Yrityksellä on myös kasvot”.

Lue myös PKS:n toisen leipomoasiakkaan Kotileipomo Riikosen kokemuksista täältä.

Lisätietoa leipomon älykkäästä sähkönkäytöstä ja -hankinnasta

Lataa leipomoiden opas älykkäämpään sähkönkäyttöön ja -hankintaan. Kokosimme yksiin kansiin leipureille ajankohtaista energiatietoa, jotta saat kaiken hyödyn irti sähkösopimuksesi tarjoamista mahdollisuuksista. Saat vinkkejä muun muassa keinoista vaikuttaa leipomon sähkölaskun suuruuteen sekä lisätietoa erilaisten sähkösopimusten ominaisuuksista.

Tutustu tarkemmin Priimaplus-älysähköön ja pyydä tarjous

Priimaplus on maailman älykkäin sähkösopimus nykyaikaiselle suomalaiselle yritykselle.