PRIIMAPLUS Vaikuta ostamasi sähkön hintaan – 3 Priimaplus-sopimuksen tarjoamaa mahdollisuutta
Oletko tullut ajatelleeksi, että sähkön hintaan voi vaikuttaa myös sähkösopimuksen sisällä? Priimaplus on nykyaikainen sähkösopimus, ja tarjoaa tähän jopa kolme mahdollisuutta. Ota selvää eduista tästä blogista!
Kuulemme yritysasiakkailtamme aika ajoin lausahduksia, kuten "Jos myyjä löytää jonkun keinon, miten sähköllä voisi säästää rahaa, niin toivoisin, että hän kertoisi siitä.”
Olemme laatineet oppaan juuri tätä tarkoitusta varten! Uudesta materiaalistamme saat tietoa Priimaplus-sähkösopimuksen ainutlaatuisista mahdollisuuksista vaikuttaa ostamasi sähkön hintaan.
Opas sisältää case-esimerkkejä, jotka konkretisoivat hyödyt euroina ja auttavat valitsemaan yrityksellesi parhaiten sopivat tavat hyödyntää etuja.
Lue lisää oppaasta, jonka pääset lataamaan maksutta tästä.
Perinteisissä sähkösopimuksessa suppeammat vaikutusmahdollisuudet
Perinteiset sähkösopimukset, kuten kiinteähintainen ja pörssihintainen, ovat tyypillisesti tuttuja asiakkaillemme. Näissä sopimuksissa sähkön hintaan ei kuitenkaan voi vaikuttaa. Kiinteähintaisessa hinta pysyy samana kahden vuoden ajan ja pörssihintaisessa hinta puolestaan vaihtelee päivittäin ja tunneittain.
Sähkösopimukset, joissa sähkön hintaan voi vaikuttaa myös sopimuksen sisällä ovatkin monelle aivan uutta tietoa. Tällaiset joustavat ja nykyaikaiset sopimukset on tuotu vaihtoehtoina asiakkaiden ulottuville, sillä kokemuksemme mukaan yritykset haluavat tehdä sähkön käytöstä entistä fiksumpaa.
Hyödynnä Priimaplus-edut – 3 tapaa
Myös me PKS:lla olemme hyödyntäneet digitalisaation mahdollisuudet ja kehittäneet palvelujamme yhä asiakaslähtöisemmiksi. Yksi tällainen uusi palvelu on yritysten tarpeisiin suunniteltu Priimaplus-sähkösopimus. Se yhdistää niin kiinteähintaisen kuin pörssihintaisen sähkön hyödyt ja tarjoaa kolme tapaa vaikuttaa sähkön hintaan.
1. Hinnankiinnityspalvelu
Priimaplus-sopimukseen sisältyy maksuton asiakasetu, hinnankiinnityspalvelu, jossa PKS:n asiantuntijat vakauttavat sähkön hintaa kvartaaleittain kiinteälle hintatasolle markkinanäkemykseensä perustuen.
Asiantuntijamme tekevät kiinnityksiä yhteissalkku-periaatteella. Kun kiinnitämme hintaa, hinta kiinnittyy kaikille hinnankiinnityspalvelun valinneille Priimaplus-asiakkaille.
Hinnankiinnityspalvelu tuo yrityksellesi lukuisia hyötyjä ja sen tavoitteena on myös hyödyntää eteen avautuvia mahdollisuuksia hankkia sähköä jopa markkinahintaa halvemmalla.
2. Itse tehdyt hintakiinnitykset
Priimaplus-asiakkaana voit myös itse tehdä hintakiinnityksiä. Tämä tapahtuu maksuttomassa Priima Live -palvelussa, jossa hintakiinnitysvaihtoehdot ovat jatkuvasti nähtävilläsi kahden vuoden päähän.
Hintakiinnitykset helpottavat kustannusseurantaa ja toimivat ikään kuin vakuutuksena nousevien hintojen varalle. Jos hintakiinnitys sattuu sopivaan hetkeen, voit saada aikaan säästöjä.
3. Kulutusvaikutuksen pienentäminen
Käytetäänkö yrityksessäsi eniten sähköä päivällä vai onko sähkönkulutus tasaista läpi vuorokauden? Yrityksesi sähkönkulutusprofiili, eli sähkönkulutuksen ajoittuminen liiketoiminnassasi, vaikuttaa sähkön hintaan.
Painottaessasi sähkön käyttöä ilta-, yö- tai viikonloppukäyttöön muodostaa sähkönkulutuksesi negatiivisen kulutusvaikutuksen, jolla voit pienentää sähkölaskuasi.
Sähkönkäytön jakautuessa tasaisesti vuorokauden eri tunneille, on kulutusvaikutus neutraali, eikä kulutusmaksua tai -säästöä juurikaan muodostu.
Jos sähkönkäyttösi ajoittuu arkipäivien kalliille virka-ajan tunneille, on kulutusvaikutus positiivinen ja maksat siitä pienen “ruuhkamaksun”.
Lue oppaastamme, miten sähkönkulutuksen ajoittaminen vaikuttaa sähkön hintaan.
Lisätietoa oppaastamme
Lataa maksuton opas, jossa esittelemme yritysten tyypilliset sähkönkulutusprofiilit sekä kolme tapaa, joilla voit vaikuttaa sähkön hintaan. Opas sisältää myös case-esimerkkejä, jotka auttavat arvioimaan hyötyjä konkreettisesti – näin ne auttavat valitsemaan yrityksellesi sopivan vaihtoehdon. Opas vastaa kysymyksiin, kuten
mitkä ovat Priimaplus-sopimuksen 3 mahdollisuutta vaikuttaa sähkön hintaan?
miten yrityksen sähkönkulutusprofiili vaikuttaa yrityksen sähkön hintaan?
millaisia rahallisia hyötyjä Priimaplus-sopimus voi tuoda yrityksellesi?