Valitse yritystoimintaasi sopiva sähkösopimus

Sähkösopimus pienyrittäjälle, PK-yritykseen tai suurempaan sähkön tarpeeseen - oli tarve mikä tahansa, meiltä löydät sopivan sähkösopimuksen yritystoimintaasi minne päin Suomea tahansa. Vertaile sähkösopimuksia ja tee sopimus heti.

Yrittäjät, mies ja nainen kahvitauolla
100 - 1000 MWh:n vuosikulutukselle (alv. 0%)

Priimaplus

1,43snt/kWh*
* 7 vrk tuntihintojen keskiarvo

Priimaplus-sopimuksella yrityksesi sähkön hinta muodostuu aina pörssihinnan eli tukkuhintatason mukaan. Sähkökulujen ennustettavuus paranee hintakiinnityksillä, jotka ammattilainen tekee maksutta puolestasi, jos olet valinnut Hinnankiinnityspalvelun sopimuksellesi. Tämä maksuton lisäpalvelu on tarjolla vain Priimaplus-asiakkaille ja vapauttaa aikaasi muuhun.

Kuukausimaksu 5,00
Alle 100 MWh vuosikäyttöön (alv. 0%)

Priima

1,43snt/kWh*
* 7 vrk tuntihintojen keskiarvo

Etsitkö yritykseesi pienempään sähköntarpeeseen älykästä sähkösopimusta, jossa voit hyödyntää pörssihintojen mahdollisuudet ja halutessasi vakauttaa sähkön hintaa pidemmälle tulevaisuuteen? Priima-asiakkaana voit myös valita täysin päästöttömän sähkösopimuksen. Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva (pl. hintakiinnitysjaksot).

Kuukausimaksu 3,63
Alle 2500 kWh vuosikulutukselle (alv. 0%)

Oiva

7,85snt/kWh

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus yritykselle. Oiva sähkösopimuksen hinta päivittyy automaattisesti sähkön tukkuhintojen kehityksen mukaan neljä kertaa vuodessa. Erittäin helppohoitoinen sähkösopimus, jossa hinta pysyy ajan tasalla. Ei määräaikaisuutta.

Kuukausimaksu 1,97
Yli 2500 kWh vuosikulutukselle (alv. 0%)

Oiva plus

7,04snt/kWh

Yritykselle hieman suurempaan kulutukseen tarkoitettu toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus. Oiva plus -sähkösopimuksen hinta päivittyy tukkuhintojen mukaan neljä kertaa vuodessa. Helppohoitoisessa sähkösopimuksessa sähkön hinta pysyy ajan tasalla koko ajan. Ei määräaikaisuutta.

Kuukausimaksu 3,63
Pörssihintaista sähköä kuukausi kerrallaan (alv. 0%)

Optimi kuukausi

5,03snt/kWh

Haluatko sähkösopimuksen, jossa sähkön hinta ei vaihtele tunneittain, mutta et myöskään halua sitoutua kiinteään sopimukseen kahdeksi vuodeksi kerrallaan? Optimi kuukausi voi silloin olla sopimus juuri Sinulle! Hinta on voimassa kuukauden kerallaan. Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva.

Kuukausimaksu 3,63
Sähköä takuuhinnalla (alv. 0%)

Optimi takuu

7,15snt/kWh

Onko Sinulle tärkeintä, että tiedät sähkön hinnan pitkälle tulevaisuuteen? Optimi takuu -asiakkaana sinun ei tarvitse huolehtia sähkön hinnan vaihteluista, vaan voit ostaa sähköä kiinteään hintaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan. Sopimus on 24kk määräaikainen.

Kuukausimaksu 3,63

Joissakin asioissa sitä vain on helppo valita vastuullisesti, kuten sähkössä

Sähköä myy moni, mutta vain yhden nimessä on Pohjois-Karjala. Olemme Pohjois-Karjalan kuntien omistama sähköyhtiö, joten tiedät tarkkaan, keneltä sähkösi ostat ja minne eurosi päätyvät. 

Pohjois-Karjala on meille alueeseen kiintyneille paras paikka kaikkine rosoineen ja ruusuineen, mutta se voi olla myös pelkkä leppoisa mielentila ja auvoinen ajatus. Olemme rennosti sitä mitä olemme, joten sinunkaan ei tarvitse ujostella sähkösopimuksen teossa, asutpa sitten vaikka Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Joensuussa, Oulussa, Utsjoella tai ihan missä tahansa.

Vastuullinen oleminen on meistä vastustamatonta, niinpä voit valita kaikkiin sähkösopimuksiimme uusiutuvan ja alkuperätakuumerkityn tuuli- tai vesivoiman.

Tutustu Pohjois-Karjalan Sähköön

Asiakas hyötyy PKS:n omasta sähköntuotannosta

PKS hallinnoi Pohjois-Karjalassa kymmentä vesivoimalaa, joista kahdeksan on omia ja kahdessa on merkittävä omistusosuus.

Tuotannon hyödyt yhdistettynä vahvaan sähkömarkkinaosaamiseen mahdollistavat luotettavan liiketoiminnan, josta myös asiakas hyötyy. 

Lue lisää

Etko ole vielä PKS:n asiakas?