25.11.2021Juha Pakarinen

PRIIMAPLUS PKS haluaa palvella yrittäjiä pohjoiskarjalaisella rehdillä ja vastuullisella asenteella

Mikä pohjoiskarjalaisuudessa sytyttää sinut? Reilu ja rehti asenne? Tai yhdessä tekeminen ja toisista välittäminen? Nämä arvot sykkivät vahvasti myös PKS:n sydämenä, johon rohkeasti erilainen palveluasenteemme perustuu. Meidän kunniatehtävänä on olla aidosti läsnä kaikille asiakkaillemme ympäri Suomen. Mutta mistä kaikki kumpuaa ja mitä se tarkoittaa sinulle yritysasiakkaana?

 Aloitin työt PKS:n Priimaplus-myynnissä tänä syksynä. Jo näiden muutaman kuukauden aikana olen päässyt osaksi PKS:n rehtiä meininkiä ja asennetta, jolla palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen.

Kun mietin sen syntyperää, vievät ajatukset pohjoiskarjalaisuuteen ja PKS:n toiminnan ytimeen. Ehkäpä juuri kotiseutumme jylhiltä vaaroilta ja Pielisen väkevistä maisemista juontuu vahvuus olla rohkeasti oma itsensä. Hengitämme pohjoiskarjalaista iloista ja toisista välittävää elämänasennetta.

PKS on sähkökauppa, joka haluaa olla reilusti asiakkaitaan lähellä. Meille on tärkeää tuntea asiakkaamme ja auttaa heitä löytämään parhaat keinot liiketoimintansa sähköasioiden hoitamiseen.

Vahvana asiantuntijana rinnallasi

Sähkömarkkina kehittyy jatkuvasti ja kokee muutoksia siinä missä muukin maailma.

Tänä päivänä useissa asiakasorganisaatioissamme ovat pinnalla esimerkiksi aurinkosähkön omatuotanto, sähköautojen latausmahdollisuudet ja energiatehokas maalämpö.

Toimialan tavoitteidenkin vauhdittamana on suuri halu pienentää liiketoiminnasta aiheutuvia ilmastopäästöjä. Pieninä arjen tekoina tätä kohti edetään esimerkiksi vaihtamalla vanhat laitteet energiatehokkaisiin vaihtoehtoihin.

Hyvä palvelu sydämen asia

Haluamme tuoda asiantuntijuutemme käyttöönne ja auttaa teitä saavuttamaan nämä tavoitteenne. Kerromme tuotteista ja palveluista, jotka tukevat parhaiten liiketoimintaanne.

Viestimme avoimesti myös hinnoista ja sähkömarkkinatilanteesta – pyrimme kertomaan muutosten taustoista ja tekijöistä ymmärrettävästi ja rehellisesti. Tähän hyvä kanava ovat asiantuntijoidemme kirjoittamat blogit, joissa he jakavat näkemyksiään ajankohtaisista asioista ja niiden vaikutuksista asiakkaisiin.

PKS:n asiantuntijat jakavat mielellään asiakkaille vinkkejään ja näkemyksiään eri viestintäkanavissa. Kuva: PKS
PKS:n asiantuntijat jakavat mielellään asiakkaille vinkkejään ja näkemyksiään eri viestintäkanavissa. Kuva: PKS

Yhteistyö keskiössä

Hyvä palvelu ja yhteistyö on aina ollut tärkeää meille.

Pohjois-Karjalan Sähkön perustaminen 76 vuotta sitten oli itsessään osoitus poikkeuksellisesta yhteistyökyvystä. Vuonna 1945 yhtiön perustamiskokouksessa oli läsnä edustajia lähes 20 kunnasta ja useista maakunnassa toimineista yrityksistä.

Yhteistyökyky ja -halukkuus ovat vahvuutemme tänäkin päivänä.

Sähköyhtiönä emme ole suurin, mutta emme pieninkään. Mikä tärkeintä, olemme suuria siellä, missä meidän tuleekin olla - suuresti läsnä asiakkaillemme. Tavoitettavissa matalalla kynnyksellä yhteistyötä varten.

Yhteistyö tarkoittaa meille asiakkaidemme tarpeiden aitoa kuuntelua. Teemme työtämme asiakkaitamme varten.

Uudenlainen tuote- ja palvelukonsepti, Priimaplus-sähkösopimus, on yksi osoitus tästä. Kehitimme sen vastaamaan asiakkaidemme toiveisiin monipuolisesta ja joustavasta sähkösopimuksesta, joka tarjoaa myös ainutlaatuisen mahdollisuuden vaikuttaa sähkön hintaan.

Hyötyjä paikallisalueelle

Ei ole yhdentekevää, mistä sähkön ostaa. Kuten myöskään, minkä sähköyhtiön vastuulle luotat sähköasioidesi hoidon.

Me PKS:llä teemme työtämme asukkaat, yrittäjät ja alueen elinvoimaisuus toimintamme ytimessä. Haluamme puhaltaa yhteen hiileen meidän kaikkien eduksi, ja yhtiömme kuntaomisteisuus takaa sen, että kaikki eurot jäävät Suomeen ja näille alueille.

PKS Sähkökauppa on osa täkäläisten ihmisten arkea. Haluamme edistää kaikin tavoin täällä asumista, työskentelyä ja elämistä. Tuemme yhteistyökumppanina myös mm. paikallisia urheiluseuroja ja kulttuuritapahtumia, kuten Ilosaarirockia, Lieksan Vaskiviikkoja ja kesäteattereita.

Rakkaus kotiseutuumme oli teemana myös viime kesän kampanjoissamme.

Lisätietoa

Haluaisitko kuulla lisää meistä yrityksen sähköasioiden kumppanina? Tutustu asiakastarinoihimme ja yritysten tarpeisiin kehitettyyn Priimaplus-sähkösopimukseen. Siitä pääset lukemaan näistä materiaaleistamme:

Opas yrityksesi sähkönhankintaanNäin ostat sähköä edulliseen hintaan -opas

Mikäli haluaisit päästä kokemaan pohjoiskarjalaisen palveluasenteemme käytännössä, voit pyytää meiltä yrityksellesi tarjouksen Priimaplus-sähkösopimuksesta alta. Saat tarjouksen heti sähköpostiisi, mutta sen pyytäminen ei vielä sido tai velvoita sinua mihinkään.

Pyydä tarjous

Juha Pakarinen
Myyntipäällikköjuha.pakarinen@pks.fi