Takuulla aivan järjettömän älykäs sähkösopimus

Haluamme, että pystyt itse muodostamaan oman kokemuksesi siitä, kuinka pörssisähkösopimus vastaa odotuksiasi ja tarpeitasi, sillä eihän sitä koskaan tiedä, ennen kuin kokeilee. Tutustu uuteen pörssisähkösopimukseesi ja omaan sähkönkäyttöösi kaikessa rauhassa 6 kuukauden ajan, seuraa pörssisähkön hintaa ja kannattavuutta omasta kännykästäsi. Perehdy vastuulliseen sähkön käyttöön tai mihin muuhun tahansa itseäsi kiinnostavaan aiheeseen mobiilipalveluun kuuluvan henkilökohtaisen Sähköoppaan avulla. Opit samalla tietoisemmaksi energian käyttäjäksi ja huomaat, että näin palvelevaa sähkösopimusta ei ole ennen ollutkaan!

Sähkösopimuksia on nykyisin hyvinkin monenlaisia. Sähkön hinta on vain yksi valintaperuste ja sopimuksen sisältämät palvelut ja asioinnin mukavuus kaksi lisää. Sähkösopimuksen kanssa eletään usein pitkään ja siksi kustannusten muodostumista tulisikin tarkastella pidemmällä aikavälillä. Pörssisähkösopimuksemme mukautuu tarpeisiisi ja näet Sähköoppaasta 6 kk kokeiluajan jälkeen perustellun ehdotuksen juuri sinulle sopivimmasta tuotteesta. Tämän jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana sopimuksena valitsemasi tuotteen mukaan. Tätäkään ei ole muilla tarjolla.

Sähköntuotannon luonteeseen kuuluu olennaisesti, että sähkön hinta vaihtelee pörssissä kysynnän ja tarjonnan mukaan pitkin vuotta. Kun kysyntää on tuotantoon nähden vähän, sähköä tuotetaan edullisimmilla tuotantotavoilla ja kun sähköstä niukkuutta, joudutaan käynnistämään kalliimpia tuotantolaitoksia. Pörssisähkö tulee silti aina pitkällä tähtäimellä asiakkaalle halvimmaksi, sillä sen hinnassa ei ole ”tulevaisuuden arvaamisen riskilisää”, kuten esimerkiksi kahden vuoden määräaikaisissa sähkösopimuksissa on. Ajallisten hinnanvaihteluiden vuoksi myönnämme sopimuksesi 6 kuukauden tutustumisajalle Edullisuustakuun, joka tarkoittaa, että hyvitämme Sinulle hinnaneron, mikäli joku muu tuotteemme olisikin tullut tutustumisaikana edullisemmaksi. Tätäkään Sinun ei tarvitse siis murehtia.

Palvelun kehittäjänä on Pohjois-Karjalan Sähkö Oy, joka on toiminut menestyksellisesti ja itsenäisesti 75 vuotta kotimaisilla sähkömarkkinoilla. Emme pyri monen muun sähkönmyyjän tapaan vain tuputtamaan pelkkää mielikuvaa halvasta sähköstä, vaan haluamme aidosti auttaa asiakkaitamme hyödyntämään sähkömarkkinoiden uudet mahdollisuudet, oppimaan yhä taitavammaksi sähkönkäyttäjäksi ja vaikuttamaan yhteiseen ilmastoomme omilla energiavalinnoillaan. Haluamme tehdä vastuullisesta energiankäytöstä suomalaisille vastustamatonta. Sillä me olemme menestyneet ja se on meidän valintamme pärjätä tässä kovassa maailmassa.

Tee Pörssisähkösopimus 3 minuutissa Lue, millainen on takuulla sopiva sähködiili! Soita: 013 2663 100 Mitä pörssisähkö on?

Pörssisähkösopimuksen hinnoittelu:

  • Suomen alueen spot-hinta
  • Toimitusmaksu 0,293 snt/kWh
  • Kuukausimaksu 3,52 €/kk

Uusiutuva energia sisältyy hintaan.