Sähkösopimus ja sähkön hinta 

Vertaile ja löydä sinulle sopivin sähkösopimus 

Sähkösopimus omakotitaloon, kerrostaloon, opiskelijalle, muuttajalle, mökille – oli tarve tai elämäntilanteesi mikä tahansa, meiltä löytyy sinulle sopiva sähkösopimus minne päin Suomea tahansa. Vertaile sähkösopimuksia ja tee sopimus heti.

Priima

Sähköä tukkuhinnalla

Etsitkö tavallista älykkäämpää sähkösopimusta, jossa voit ostaa sähköä tuntikohtaisella pörssihinnalla tai vakauttaa sähkön hintaa tekemällä hintakiinnityksiä jopa kahdeksi vuodeksi tulevaisuuteen? Priima-asiakkaana voit luonnollisesti myös valita sähkösi alkuperän. Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva (pl. hintakiinnitysjaksot).

Hinta

8,76

Esim. 7 vrk tuntihintojen keskiarvo

snt / kWh *

Laskutus

Sähkön hinta muuttuu tunneittain tai on halutessasi kiinteä.

Alkuperä

Sekasähkö, vesi- tai tuulivoima valintasi mukaan

Optimi takuu

Tiedät pitkälle eteenpäin, mitä sähkösi maksaa

Onko Sinulle erityisen tärkeää sähkön hinta mahdollisimman pitkälle tulevaisuuteen? Optimi takuu -sopimuksen tarjoushinta perustuu aina sen hetkisiin tukkuhintoihin ja elää sen mukana. Sopimuksen tehtyäsi Sinun ei tarvitse kantaa huolta markkinahintojen muutoksista, vaan sähkösi hinta pysyy samana tapahtui markkinoilla mitä tahansa. Sopimus on 24kk määräaikainen.

Hinta

8.97

snt / kWh *

Laskutus

Sähkön hinta on kiinteä koko sopimusajan

Alkuperä

Sekasähkö, vesi- tai tuulivoima valintasi mukaan

Optimi kuukausi

Pörssihintaista sähköä kuukausi kerrallaan

Etsitkö sähkösopimusta, jossa sähkön hinta ei vaihtele tunneittain, mutta et myöskään halua sitoutua kiinteään sopimukseen kahdeksi vuodeksi kerrallaan? Optimi kuukausi voi silloin olla sopimus juuri Sinulle! Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva.

Hinta

10.53

Kuukausihinta nyt

snt / kWh *

Laskutus

Sähkön hinta päivittyy kuukausittain tukkuhintojen mukaan

Alkuperä

Sekasähkö, vesi- tai tuulivoima valintasi mukaan

Oiva

Markkinahintaista sähköä vaivattomasti

Etsitkö sähkösopimusta, joka olisi mahdollisimman helppohoitoinen, mutta silti seuraisi markkinahintojen kehitystä? Oiva-sopimuksemme hinta päivittyy automaattisesti tukkuhintojen kehityksen mukaan, jolloin sopimuksesi sähkön hinta pysyy ajan tasalla koko ajan. Alle 2500 kWh vuosikäyttöön. Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva.

Hinta

10.11

Hinta nyt

snt / kWh *

Laskutus

Hinta päivittyy joka neljännesvuosi tukkuhintojen mukaan.

Alkuperä

Sekasähkö, vesi- tai tuulivoima valintasi mukaan

Oiva plus

Huoletonta markkinahintaa isompaan käyttöön

Etsitkö mahdollisimman huoletonta sähkösopimusta, jonka hinta seuraa automaattisesti markkinahintoja neljännesvuosittain? Oiva plus -asiakkaana sinun ei tarvitse sitoutua pitkiin määräaikaisuuksiin, sillä sähkön hinta on ajan tasalla vaivatta koko ajan. Yli 2500 kWh vuosikäyttöön. Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva.

Hinta

9.10

snt / kWh *

Laskutus

Hinta päivittyy joka neljännesvuosi tukkuhintojen mukaan.

Alkuperä

Sekasähkö, vesi- tai tuulivoima valintasi mukaan

Joissakin asioissa sitä vain on helppo valita vastuullisesti, kuten sähkössä

Sähköä myy moni, mutta vain yhden nimessä on Pohjois-Karjala. Olemme Pohjois-Karjalan kuntien omistama sähköyhtiö, joten tiedät tarkkaan, keneltä sähkösi ostat ja minne eurosi päätyvät. 

Pohjois-Karjala on meille alueeseen kiintyneille paras paikka kaikkine rosoineen ja ruusuineen, mutta se voi olla myös pelkkä leppoisa mielentila ja auvoinen ajatus. Olemme rennosti sitä mitä olemme, joten sinunkaan ei tarvitse ujostella sähkösopimuksen teossa, asutpa sitten vaikka Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Joensuussa, Oulussa, Utsjoella tai ihan missä tahansa.

Vastuullinen oleminen on meistä vastustamatonta, niinpä voit valita kaikkiin sähkösopimuksiimme uusiutuvan ja alkuperätakuumerkityn tuuli- tai vesivoiman. Lukaise lisää  täältä. 

Mistä sähkön hinta muodostuu?

Katso tietopakettimme

Energian moniosaaja sinun palveluksessasi

Reilu ja asiakkaiden arvostama kumppani

Olemme läpinäkyviä niin hinnoittelussa kuin toiminnassamme.  Arvoihimme kuuluvat kestävä kehitys ja ekologisuus.  Ajattelemme sinun etuasi.

Neuvomme ja opastamme verkossa, kasvokkain ja puhelimessa.

Tutustu meihin

Älykkäät työkalut käyttöösi

Tarjoamme sinulle parhaat työkalut kulutuksen seurantaan ja kustannusten kurissa pitämiseen.

Pystyt hoitamaan asioita silloin kuin se sinulle sopii. Vaikka omalta kotisohvaltasi.

OmaPKS -palvelu

Kaikki energiasta sinun eduksesi

Autamme sinua kaikin tavoin, jotta pystyisit hyödyntämään energiaa juuri sinulle sopivalla tavalla.

Tarjoamme sinulle tietoa ja palveluja kaikkeen energiankäyttöön, oli kyse sitten uuden tai vanhan kohteen sähköistämisestä, energiankulutuksesta tai vaikkapa polttopuiden hyödyntämisestä.

Tutustu palveluihimme